Iphone




Va ju en iphone i påsen såklart. Jag är hur nöjd som helst än så länge, har ju inte lärt mig allt riktigt än men det kommer ju med tiden :) Har en liten fråga också, någon som vet vart man kan hitta sån liten väska som man kan ha runt halsen och ha till telefoner/bankkort och andra småsaker i som en iphone får plats i också. Vore super om ni kunde kommentera det isf :)


It's a secret



Vad kan påsen innehålla tro?

Nytt här hos mig




Spetströjan på översta bilden bär jag troligtvis på nyår imorgon. Koftan nedanför är underbart mjuk och skönt, bra köp helt enkelt. Detta hittade jag på rean när jag var i Göteborg i söndags med Sofia. Jag hittade också en blommig topp, marinblå kofta och en bh.

Min nya parfym.



Fick min favorit parfym av min favorit pojk, nämligen min fina pojkvän. Går och luktar på den hela tiden för jag tycker den luktar så himla gott. Han är en riktig prins den där killen jag har!

Under julhelgen lossnade också limmet på tråden som sitter på baksidan av mina tänder (som ska hålla tänderna på plats nu efter tandställningen). Eftersom vi inte kunnat åka till tandläkaren och fixa det då det vart stängt så har min ena framtand flyttat sig, som nu måste tillbaka på ett eller annat sätt. Får se om sättet vi försöker med nu funkar. Nu ser jag iaf fel i min munn hela tiden. Vilket jag säkert bara inbillar mig, men inte så kul eftersom jag var så himla nöjd. Vi får se hur det blir med det, på ett eller annat sätt så ska det ju fixas så :)

Christmas





1. Pippi på julafton 2. Gran och en del och julbordet 3. Syster och systerson 4. Kvällsmat


Jag tog inte alls mycket kort på jul, vilket är lite tråkigt men man glömmer helt enkelt bort det. Jag har i vilket fall fått fina saker, dock orkar jag inte visa allt. Men några saker kommer jag nog slänga in på bild här :)
Imorgon börjar rean med, ska nog allt se ifall jag hittar något som jag kan köpa med mig hem.

Lite julmys i skolan.



Imorgon har jag en vanlig skoldag med vanliga lektioner. Men på onsdag har vi allt lite mys, kyrkan och sen jullov, det ska bli så himla skönt och ni anar inte hur mycket jag längtar efter julskinkan.

Har spenderat kvällen med att slå in julklappar, har några kvar men snart så är dom klara att lägga under granen.

Sminka mig som henne ja



Vilken tur att jag ska lära mig att sminka mig som denna bruttan! Linda heter hon och är grym på det (jag kommer bli grymmare såklart! haha)

Spenderade dagen igår i Göteborg med en fin brud som heter Sofia och sov sedan hos min älsklingkille. Åkte hem vid 5 idag och trodde att gossip girl började 7 som vanligt, men halv 7 var tiden och jag missade början. Får helt enkelt se på kanal5play. Ska nu ta bort gammalt nagellack och måla om mina naglar, vad det blir för färg återstår att se. Vi hörs!

modekungen



Hade jag haft pengar så hade jag beställt alla på en gång. De är så där fulsnygga som man verkligen fastnar för på något sätt, eller vad säger ni?

Guess what?




Här har vi min lilla hemlis som jag berättade om för någon månad sedan.

Nästan alla flickor har väl någon gång drömt om att bli modell? Nu jävlar kan jag bli det, TANDMODELL!!!!!
Är jag nöjd? Utan tvekan.

Nu fattas bara tandblekningen som jag önskat mig av bror i julklapp, jävlar om jag inte får den, haha.

finaste shortsen





bild av lillalie

Jag vet ju vad mamma ska sy till mig till våren, bara annat mönster/färg. PERFA!!!

Jatack!


Bild: Kajsa

Städa rummet - nästa.

orkar inte

Önskar jag orkade uppdatera, men är inte så jäkla kul när man inte får någon respons = inga kommentarer?
Bloggar självklart inte bara för er, utan för mig också. Men när man ser att man har besökare och ingen lämnar ett spår efter sig så är man inte så taggad längre.

Det roliga är ju att ingen kommer att kommentera detta inlägg heller. Kommer väl fortsätta med samma glesa uppdatering tills jag känner att jag har motivation till att bara ge och inte få något tillbaka ;) så vi hörs när vi hörs!




En tripp till Skövde för julshopping.




Var i Skövde idag för att handla lite julklappar och jag kom allt hem med några, toppen! Nu slipper jag förhoppningsvis vara ute i sista sekunden. Alldeles strax ska jag fixa mig för natten och imorgon ska jag njuta av min underbara torsdags sovmorgon.

vad gör man inte för utseendets skull




Går upp vid 6, äter frukost, klär på mig, borstar tänderna och annat fix. Så visar det sig att man inte kommer någonvart pga all snö, det blev alltså stanna hemma idag. Trökigt då jag skulle till Skövde idag och shoppat julklappar, men det blir imorgon istället:)

Just nu sitter jag och kollar på olika stylingar för hår via youtube, för vet ni vad? Jag ska bli en mästare på att göra fina stylingar på mig själv, den ni! Återkommer om 100 år när jag lyckats ;)

när morgondimman lättar?




Jag kan inte ritkigt säga att jag trivs med att stå och vänta på bussen i kyla utan att ljuga.

Mimmi, guinea pig






Detta är den nya familjemedlem som bor inne på systersonens rum, så liten än sålänge.

Annars så åkte jag till världens finaste pojkvän igår och sov där, idag har jag vart med på fika hos min farbror (almondy daim tårta<3). Hade tänkt att äta upp min avocado nu och sedan borsta tänderna och sova.

Katterna





Tror jag har glömt att nämna att jag och mamma bakade lussekatter häromdagen, dock är det nog slut snart haha. Jag kan verkligen inte sluta äta, det är så gott. Katterna här hemma får konkurrenter!

Ny familjemedlem



Jag har tyvärr inte många intressanta bilder på datorn som jag inte redan visat, det är mörkt när jag går upp och väldigt snart mörkt när jag slutar skolan. Så jag hinner inte riktigt med att ta kort, men ska försöka att bli snabbare så det blir något intressant här. Ni har ju iaf en go egobild på mig ovan.

Igår blev det också december månad, det innebär att min goding till systerson fyller år idag så imorgon ska vi åka dit och fira och hälsa på deras nya familjemedlem som han fick i present.

RSS 2.0