TÄVLING för de som är 18 år och äldre

 

Jag har en tävling i samarbete med beconfident för de som är 18 år och äldre. Du har chansen att vinna ett tandblekningkit som skickas direkt hem till dig ifrån deras lager. Det enda du behöver göra är att kommentera att du är med med namn och ålder. Du ska också ge en motevering om varför just du vill vinna. Mailadress behövs också så jag kan kontakta dig ifall du vinner.

Detta ska alltså finnas med: Namn, ålder, mailadress och motevering.

Tävlingen avslutas den 14/12. Lycka till!

Update, nytt avslutningsdatum är 21/12


Sofie är den lyckliga vinnaren! Jag har mailat dig om adress osv. :)


minijul





Olsen



Idag har jag ätit massa saffran snäckor och druckit te. Vi har också köpt avocado som jag väntar innerligt på att de ska mogna ordentligt, lär väl ta några dagar men jag är taggad för att äta dom ändå. Jag behöver städa mitt rum, är trött och ska duscha. Senare blir det top model och jag hoppas detta inlägget är inte allt för rörigt.

1 advent




Det var mysigt i Kalmar, här är en del av bilderna, imorgon får ni fler.
På fredagen blev det att vara med henne i skolan, senare på kvällen blev det rocknight och sedan lite fest. På lördagen satte vi igång minijulafton och det blev lussekatter, pepparkakor, knäck, kola och skratt. Lussekatterna var hel klart det godaste.

Idag är det första advent också, inte hunnit ta fram ljusstaken då jag vart borta ju, men imorgon åker den upp.

Kalmar blir det



Imorgon beger jag mig till Kalmar för att hälsa på min bästa vän Bella. Det blir julmys tillsammans med hennes tjejkompisar inprincip hela helgen, ska bli mysigt. Självklart åker kameran med och jag har förhoppningsvis bilder att visa er när jag kommer hem på söndag!

Harry Pottan



Va iväg och såg nya Harry Potter på bio förut med Simon. Vädret är inte och leka med, kallt och jävligt. Sånna här dagar man längtar till våren/sommarn extra mycket.

Light outside




Paris är kärlek



Otroligt fina kort som Emmy fotat.

Jag ska bli bättre på:





Att köpa ringar.
Att köpa toppar.
Att städa och dammsuga.
Att inte lägga alla pengar på godis och gott.
Att fixa naglarna.
Att komma ihåg att ta hem läxor.
Att lägga kläder i tvätten och hänga upp/vika där de hör hemma direkt.
Att blogga.
Att engagera mig åt att fixa håret och mig själv på morgonen.
Att inte bli knäsvag av Ackes söthet så det slutar med en smakbit eller två för hans del.
Att sminka mig, så fint med alla skuggor osv.
Att baka oftare.
Att ta kort och bevara stunder.
Att lära mig tvätta.
Att lära mig torktumla.

Lidköping



I onsdags var jag och Sofia i Lidköping och då knäppte jag dessa två korten, självklart är det redigerade. Men de har iaf gjort det så fint där med alla vinterbelysningar, otroligt mysigt att gå igenom där i mörkret då de lyser upp så mycket.

Tur att jag har en fin klass



Jag har en fin klass, men det är som Ellinor säger, skolfoto är tortyr. Men vad gör det om hundra år säger jag då?
Vore ju himla tragiskt nu om jag blev legend och dom leta reda på gamla skolfoton på mig om cirkus 100 år.

Ska fixa mig lite te, är så himla sugen på det.

Skolarbete, tyvärr.




Tjena morsning. Igår höll jag hus hos en vän till familjen som fyllde år. Blev bullar, sockerkaka, kladdkaka och annat gott. Idag har det bara vart skolan och jag ska senare göra ett skolarbete som ska vara färdigt tills imorgon, uscha mig. Men saken måste göras och det ska också göras!

nelly



Det skulle ju faktiskt inte skada alls om alla dessa låg i min brevlåda imorgon, så fina allihopa. Tänk att ha en varje timme under nyårskvällen, haha.

I love you dad!



Grattis på farsdag pappa! Jag älskar dig. <3

Idolerna




Jag och Simon skulle ju se saw ikväll på bio eftersom det inte blev av förra fredagen, men tydligen var det sista dagen dom visade den igår. Så det blir idol för oss ikväll istället.

Ett fint liv




Gick upp kvart i 9 för att åka till skolan och ha gympa i en timme och sedan hem igen. Vi hade badminton och nu är jag helt svag i högerarmen, knappt att jag orkar sitta vid datorn alltså, så svag är jag hahah.
Hade tänkt att ta lite kort till min tidning jag gör i skolan strax, om jag orkar vill säga :)

Parfymerna



Detta är mina favoritparfymer i ordningen som siffrorna är skriva. Jag har 5an men har tröttnat på den lite nu, så måste se till att det blir en av de andra efter jul då jag får ordentligt med pengar igen:D Vilken parfym är eran favorit?

P.s kom faktiskt på escada ocean lounge ligger emellan 1an och 2an på min lista ;)

Promenad på ledig dag







Är ledig idag då typ hälften av klassen är i Stockholm med textkommunikationen och alla medielärare är med, så skönt. Va ute på en promenad med Acke för och knäppte några kort på turen, ser ni hur snygg jag var under promenaden? Riktig partypingla om jag får säga det själv.

vinterskor för vintern



Måste ta mig och köpa ett par vinterskor, för uggs funkar inte när man går i snö ute och sen går inomhus (ex skolan och affären), för då är man ju dyngsur om fossingarna och det är inte så jäkla skönt när man ska ut igen, kallt som tusan om tårna. Får alltså bli ett par sånna som tål vatten, så får leta efter några bra.

eyeslipsface




Måste faktiskt tipsa om denna concealer. Kostar bara 18 kronor på elf och det är ju utan tvekan värt det. Använder den inprincip varje dag och den räcker länge.

7 november 2010



Skulle ju se saw i fredags, men när vi kom dit så visade det sig vara något fel så den kunde inte visas, så det blir att se den på fredagen som kommer istället :).
Nu sitter jag och äter lite marabou, men ska snart ta och äta till bättre frukost.

Imorgon börjar skolan också, jag är inte taggad!

Saw



Ska snart ta mig till Simon, där vi ska se lite saw filmer och sedan ska vi se den senaste på bio imorgon.

De fina pannbanden



Pannbandet ni vet som mor min sticka till mig här om dagen? Ska nog be henne fixa ett sånt här till mig också, så fint. Ingen skada att ha flera pannband att variera emellan, + att det är fint.

Bilderna med pannbandet på kommer ifrån denna bloggen.

Nya toppen



Såhär ser toppen ut och jag hittade den för 100 kronor. Är så himla nöjd, jag älskar den.

Trosor, trosor, trosor



Fick med mig en hög med trosor ifrån Skövde också, kommer ifrån Lindex och fanns på rean. Underbart, för trosor behöver man alltid.

Bilden är jättesuddig, men gör väl inget då trosor egentligen inte är så intressant.

Pannband, tack mamma!



Bad mamma sticka ett pannband till mig som jag kan ha när jag har toffs/bulle så jag slipper frysa om mina små öron. Blev tjock och fin! Ett tips till er läsare.

Ska hämta min andra kopp te för idag och sedan ska jag vika kläder och förhoppningsvis städa mitt rum (igen). Blir stökigt på två sekunder. Behöver korgar att ha på mina hyllor med så de slipper se så rörigt ut, får se om jag kan göra något åt saken så länge.

Tjuvkik




Fick köpt lite idag i Skövde! Här har ni en tjuvkik på en jättefin topp jag fyndade. Nu ska jag poppa i mig lite popcorn. :D

Mot Skövde



Man skulle kunna tro att dessa är från förra året, men de är ju faktiskt ifrån oktober nu iår! Nu är oktober slut också, hoppas på att november blir en fin månad.

Om ca en timme och 20 minuter så är bussen mot Skövde på resande fot. På den bussen sitter jag tillsammans med Sofia. Vi hörs senare, puss.


P.s till dig som undra så är jag inte med i någon riktig tidning :) Det är en tidningen som jag gör i skolan som handlar om saker som rör mig osv :)

RSS 2.0