vi har väl ett prov eller två.Hemmagjord pizza är gottgottgott.


Har så himla skön vecka, samtidigt som vi inte har. Idag är enda dagen vi börjar 8. Dock är det en inlämning i svenskan som måste göras, ett teoriprov i idrott och ett muntlig nationella i engelskan. Men det är ändå så himla skönt. Tänkte bara att ni ville veta det.

sötanJag har en förbaskat söt katt.
Strax ska jag nog ställa mig i duschen, dels för att bli fräsch men också för att bli varm. (piggna till?)
Sedan drar jag och myser med min pojk.

CupcakeIdag gjorde jag cupcake för första gången i mitt liv. Dom blev vita och tråkiga (då vi inte hade någon karamellfärg) och de var svåra att göra. Själva muffinsen blev färdiga väldigt fort, men glasyren var inte den lättaste. Gjorde först fel så fick börja om, sen fick jag vispa i minst en halvtimme på den andra för att de skulle bli någorlunda hårt för att kunna lägga på muffinsen haha. Nu är dom iaf färdiga efter 2 timmar i köket och jag ska alldeles strax gå ut för att smaka på dom.

Perfect life.Tjena morsning, hade alldeles strax tänkt att hämta lite cheesecake som jag har kvar och kanske lite mjukpepparkaka också, så gott!
Förutom det så sitter jag och kikar in olika tandblekningar, ska försöka få hem ett kit snart hade jag tänkt. :)
Mina tänder verkar ju inte bli vitare av sig själv så haha.
Nej har inte så mycket mer att säga faktiskt, så jag tackar för mig och tar mig mot köket.

Fisketröja/pippitröjaNu äntligen har jag får napp om en sån här tröja! Har säkert velat ha en sån i 3 år men det har liksom inte blvit av att jag köpt någon. Men nuså, Lager 157 säljer nu ut sånna så det var bara för mig att dra med min pojk dit för att få tag i en av dom. Kan säga att det var nog ingen tjej som inte hade en sån i kundvagnen där inne.

Nu ska jag plugga till svenska provet imorgon. Ciao!

Rostade mackor med sylt.Om ett tag kommer min syster med familj hem hit då min mamma fyller år idag (grattis, jag älskar dig).
Jag har precis ätit lite rostade mackor med sylt på och det är sånt man verkligen inte kan tröttna på. Åt det jättemycket då jag var liten. Rostade mackor med smält smör, sylt och ost på. Fast personligen tycker jag det är godast utan ost. Tror vi mest hade det för att det skulle bli mindre kladdigt ;)

dansa fastänSitter just nu i mitt mörka rum och det spelas musik ur högtalarna, jag känner att jag behöver tända lampan och röra mig lite. Så får det bli!

Friterad kyckling

Helgen som var innan denna så var min Simon här och vi gjorde friterad kyckling tsm med mamma och jag måste säga att dessa blev otroligt goda och det är absolut något vi kommer göra om här hemma.

Har nog glömt att säga ( eller har ju faktiskt inte uppdaterat på ett tag ) att jag har sportlov, måste säga att det är otroligt skönt. Det enda negativa är väl att jag måste ta mig till tandläkare imorgon och att vi har prov dagen efter att vi börjar som betyder att jag måste träna på lovet vilket kanske inte är så kul. Sen är det väl också stort minus att lovet endast är en vecka.

Nu är det ghost whisperer och ett glas cola, möjligtvis popcorn också. :)

Light outsideKvalitén är inte så jäkla bra på bilderna för tillfället, tyvärr. Ändå är dessa tagna med systemkamera?

Såhär suddigSåhär blir bilderna, checka bakgrunden. Kollar ni ner på bloggen så ser ni mer bilder som är sådär pixliga och eländiga. Har ni en aning om vad som kan vara fel, hojta till!

Rycket
Åh jag får ryck på photoshop (tror jag?) Förminskar ju alltid bilderna innan jag lägger upp dom här på bloggen. Men det verkar ha slutat funka. Det ser bra ut i ps men sen när man öppnar i bilder så är bilderna suddiga? VAFAN är det här.

H&M 2011
Några plagg ifrån H&M som kommer ut i april, och man kan säga att jag måste ha dem. Mindre kul att vi ska hälsa på bror på Irland i början av maj och att jag gärna vill ha lite pengar att spendera där med. Så har ni pengar ni vill skänka till mig så är jag evigt tacksam!

Och nja, inte mindre kul att vi ska hälsa på han, utan mindre kul att man aldrig har pengar så det räcker.

slutartidJust nu sitter jag och tränar på prov inför imorgon i fototeknik. Jag är inte direkt taggad då jag bara blandar ihop allt som har med bländare, slutartid, skärpedjup osv att göra. Det är bara att bita ihop och verkligen knåda in exakt vad det står i huvudet.

SAY CHEESE
Idag gjorde jag en, jag menar två cheesecake. Gudars så gott.

HEJ februari


RSS 2.0