3 veckor, 3,5 veckor.Det är sjukt hur fort tiden går. Efter helgen så är det endast 3 veckor kvar som jag jobbar och endast 3,5 veckor tills jag sitter i skolan igen. Jag längtar lite granna till skolan, att få träffa alla vänner igen som det inte blir av att man träffar på lovet. Det ska bli så kul att se dem igen, se hur bruna de blivit, ifall det ändrat om håret eller vad som helst, KULKULKUL!! Samtidigt trivs jag väldigt bra på jobbet och skulle inte tycka det var jobbigt om det var några veckor till, eftersom som sagt tiden rinner iväg. Idag har jag inte hunnit göra något annat vettigt än att ha handlat, lagat mat och ätit, fast vad gör det? Jag har fortfarande fått min trevliga dag på jobbet.

BikbokDenna köpte jag också söndagen som vi var i Skövde för att se Harry Potter, inte gick den på mycket då den hängde på reastället.

Nu ska jag se om köttfärsen har tinat och sedan så ska jag försöka göra lika god köttfärsås som min pojkvän gör. Det är faktiskt osäkert om jag lyckas då jag aldrig gjort det förut. Visst det har blivit gott, men inte alls som hans.
Hur det blir lär ni säkerligen få reda på här senare.

För er Norge

Att det går många tankar till de drabbade, deras familjer, vänner och hela Norge är det ingen som helst tvekan om. Jag hoppas innerligt de fått tag i den rätta personen och att han var ensam om att utföra dådet. Att de inte ger tillbaka världen alla liv som inte borde tagits är jobbigt, men att han får ta sitt straff och leva som att han tagit 90-tals liv är ett måste tycker jag. En tanke på er alla resten av mitt liv.

20 juli 2011Känns som att jag nu för tiden inte alls har någon tid att klä mig i det som jag faktistk vill. På jobbet är det jobbkläder som gäller och jag känner inte att det är nödvändigt att komma hem och byta om till något annat. Så det är på helgerna jag får chansen att klä mig i det jag tycker om och just nu vill jag klä mig så mycket men dagarna räcker inte riktigt till. Hur har det kunnat bli så? Förut har det alltid vart att kläderna inte räcker till.

19 juli 2011När jag och Simon var i Skövde i söndags för att se Harry Potter så köpte jag bla denna fina toppen som är i sidenliknande matrial och jag kan säga att jag är toknöjd, mer som jag köpt in den senaste tiden ska ni få se här såsmåningom.

Det här med hund och bärEfter att ha jobbat en hel vecka så har jag bara haft det skönt i helgen. Igår såg jag och min fina den nya Harry Potter filmen och jag ångrar mig inte alls, det var super!

Något som är väldigt skönt är att jag är ledig imorgon för att jag ska jobba på lördag + att jag bytte tider med Max på jobbet så jag får arbetstiderna 7-16 ons-fre istället, hur kanon är inte det?

Nu ska jag äta lite friterad kyckling och kanske något gott efter det.

Kom på ett till sak som var rätt bra. Trotsade myggorna förut och gick ut med hunden i skogen, till min förvåning så hade vi blåbär här i skogen. Det här med att hitta saker som man glömt att det fanns är fantastiskt, likadant är det att jag hittade massa smultron när jag och min fina va ute på en långpromenad med hunden här om veckan. Skulle tro att allt är Ackes förtjänst, det är hund som gäller om du ska hitta goa bär!

110711Nu ska jag ta och hämta mig en halv galiamelon som jag ska smaska på samtidigt som jag ser prision break!

blåjeansNär jag var i Skövde med mamma och pappa och köpte jobbarskorna så hittade jag även dessa jeans på reahyllan. Att de kostade 50:- gjorde så att jag inte tvekade en sekund.

Det här med drinkar och vin.Hade en trevlig lördagskväll med min fina vän Nathalie! Träffar henne allt för sällan, men det blir det nog ändring på.
Nu hade jag tänkt att göra mig en kopp te för att sedan lägga mig i sängen och läsa lite körkortsteori och sedan sova, det är nämligen 07.00 som gäller för jobbet imorgon. Godnatt med er alla fina.

RSS 2.0