nya arbetsskor



Köpte mig dessa skor i tisdags för att ha några bättre skor på jobbet med inte så platt sula. Hade tänkt att köpa häl-inlägg från början eftersom det är i hälen jag får så himla ont, men jag ska vänta lite och se hur dessa är när jag har gått in dom :) Hur som helst så tror jag nog att det kommer bli bra.



så lugnt och så trött



Emmas bild


Har också fixat den där idén jag hade för mitt rum som jag pratade om för ett tag sedan och jag är faktistk nöjd. (bilder kommer) Det enda som fattas nu att det är rent ifrån golvet. ;)

toppen



Bilder, tumblr

Nu ska jag krypa ner i sängen för att sova och sedan börja jobba klockan 7.00! Vädret har förövrigt varit på topp idag och det ser även ut att bli bra i vecka.

Pusspuss

gubbarna och så



Så fina tjejer att fira midsommar med! Dock saknade jag jordgubbarna?

midsommar 2011

Nu ska jag äta lite här hemma sen blir det mysigt midsommarfirande med 3 fina tjejer!!

avklarat



Sådär, nu är andra dagen på jobbet avklarat och om jag får säga det själv så tycker jag att det går bra haha.
.

Nu ska jag se om jag kanske sätter mig och gluttar på tv och bara tar det lugnt för något annat orkar jag inte göra just nu.

930620



Idag fyller ingen mindre än jag 18!!!!!!!!!!!

Vad är väl en bal på slottet?


1. Fina Johanna med flickvän. 2-3. Moa och Helena med deras balkavaljer. 4-5. Superfina Ellinor med sin egna prins.


Vid 6 så åkte jag in till stan och mötte upp Alida för att se på de fina som skulle på bal ikväll, och självklart var jag tvungen att se fina Ellinor som går i min klass. Hon är så fin i vanliga fall och idag var hon minst lika fin om ändå inte finare? Nu får vi bara hålla tummen att balen blir lyckad och att de kommer komma ihåg den imorgon ;).

Förresten så har det regnat nästan hela dagen förutom när de skulle gå och det var uppehåll. Tur att vädergudarna är så bra.

Linda Hallberg





Jag är lite avundsjuk på denna brud. 1. Hur snygg är hon inte då? 2. hur fina sminkningar som helst?

Hon har ju en snäll själ och lägger upp tutorials på sin blogg, men jag som suger på detta med smink får ju fasiken inte till det hur mycket jag än försöker? Vi ska inte prata om ögonskuggan, ännu mindre om eyeliner.
Jag vet inte riktigt, jag kanske får ta mig en kurs utav min fina vän Lisa eller helt enkelt sitta här dag ut och dag in i resten av mitt liv utan snygg sminkning.

aprikos långklänning



Samtidigt som jag köpte nagellacket igår köpte jag också denna fina aprikosa långklänningen. Den kommer användas både till vardags och utekvällar för min del och jag haffade åt mig den för endast 50 kronor på h&m rea, hur bra?

Smulpaj med hallon och blåbär




Åh vad gott det kan vara med smulpaj egentligen. Tar max 10 min att slänga ihop sedan är det bara in i ugnen med den.  Jag brukar ha vaniljvisp till mina smulpajer då jag tycker det är förjäkligt gott. Så är ni sugna på något gott och sött någon gång, eller bara vill bjuda en vän/familjemedlem så är detta en toppen idé. Leta bara rätt på ett grundrecept för smulpaj så går det galant (jag brukar ta ett recept med havregryn i).

3,2 ml



Idag på morgonen mellan 9-10 så hade vi skolavslutning i kyrkan. Man märkte hur lyckliga studenterna var då de klappade och jubblade efter varje sång och tal eller ska jag säga varje mening? Haha.
Nu har jag iallafall det som kallas sommarlov, det sista jag har också. Det ska tillbringas på jobbjobbjobb, fina sommarkvällar med vänner, lite party och lite chillidill + ett lite till ändå.

Senare på dagen tog jag, mamma och pappa bilen till Skövde, jag tog en snabbis in på h&m och köpte mig detta fina nagellack som gick på endast en guldpeng. Köpte ju ett sådant litet nagellack förra sommaren också och jag tycker det är kalas då jag gillar att variera nagellack väldigt mycket och behöver då inte en stor "flaska".
Iaf så gillar jag den här starka färgen, kanske till någon mildare färg på klädesplagget eller varför inte köra all in på de färgstarka? Det återstår att se, användas ska det iaf.

Stor klumpig bra kamera



Jag tycker om det här med en stor och klumpig kamera som är så mycketmycket bättre än en vanlig kompaktkamera. Det är härligt att ta bilder med den och den/det som är framför linsen behöver inte stå stilla för att man ska kunna få en bra bild. Utan med en stor och klumpig kamera kan man fånga stunder på bild som man inte kan med en liten, lätt, enkel kamera. Jag vet att jag själv skulle finna det mycket mer intressant att ta kort om jag hade en systemkamera än vad det är när jag har en kompaktkamera. Det skulle också vara oerhört skönt att inte behöva låna skolans kamera som syns på bilden varenda gång jag känner att jag vill ha en lite bättre kamera att fota med. Så när jag får pengar för mitt jobb nu i sommar så är det bla en systemkamera som hamnar i mina händer, en alldeles egen.

Det här med hatt.



Jag har gått och kärat ner mig i hattar ett tag nu och känner att jag kanske borde ta tag i att införskaffa mig en. Problemet är ju att jag har så grymt litet huvud så det är nog så litet så det inte ens kan vara sant. Så nu undrar jag om ni kanske har något tips om olika modeller av hattar som är en litenlitenliten storlek till mitt lillalilla huvud?
Har ni en aning så är jag evigt tacksam om ni ägnar bara några sekunder att kommentera det här.

13 juni 2011

Hejsan, det har vart tyst här några dagar och jag ska inte säga att jag inte hunnit för det är verkligen inte sant. Men jag kan iaf berätta vad jag gjort de senaste dagarna.
Vart på min kusins student, grannens 40års kalas, fått jobb för sommaren, åkt till min kärlek och lite saker däremellan. Jag kan också passa på att jag flera gånger om bytte kläder jag skulle ha på mig på studenten, de man bestämmer sig för stannar aldrig på.

Nu ska jag städa mitt rum lite för det är så stökigt just nu att man knappt kan ta sig fram. Något konstigt också är att golvet har någon sorts sugningskraft och suger till sig alla kläder jag äger, vad är det om då?

Det tog stopp



Nu har jag beslutat mig hur jag ska bygga upp sista uppgiften i Foto A. Hur bra det blir återstår och se.

Vad jag också har bestämt är vad jag ska ha på mig på min kusins student på fredag, får hoppas att jag inte ångrar mig i sista sekunden bara. Jag har ju en tendens och göra det när det handlar om kläder, som idag så hade jag valt ett par skor, de var på och jag var påväg ut genom dörren, men där tog det stopp och jag bytte till ett par andra.

Nu ska jag ta mig till sängen och hoppas på att jag somnar, hade nämligen svårt för det igår. Hur trött jag än var så kunde jag inte somna utan jag bara vred och vände. Får hoppas på att John Blund är på min sida ikväll och strör stoff över mig.

jordgubbar och grillning



Först och främst vill jag börja med att säga att jag använder inte tröjan för att visa att jag är moderat, utan jag har den som en skön tröja här hemma då vi fick den gratis i skolan och jag tänkte "vad tusan, en till skön sovtröja? Varför inte." Bra då har jag sagt det.

Helgen har vart otroligt varm och skön och jag har stormtrivts i värmen, eller iaf för det mesta.
Lovet har spenderats hemma i värmen med min Simon och i Göteborg hos min fina vän Ylva och det har vart urhärligt. Det har vart glassar i händerna, grillning, jordgubbar med grädde och mjölk, bikini och barbent. Man har också bränt sig lite här och där i solen. Men vad gör det, sommaren är påväg och idag har det visat på 28 grader i skuggan.

Ledighet



Idag är det juni och sommar och jag tycker inte att det kunde bli bättre väder på den första sommardagen för iår.
Jag fick också lov idag då vi på måndag och tisdag hade något som vi kallar mediemax i skolan. Vi stannar till 20.00 på måndagen och bjuds på pizza och hårt arbete, sedan avslutar vi arbetet på tisdag, vilket leder till ledighet redan idag (kompledigt). Sedan är det bara några dagar kvar i skolan till lång och behövlig ledighet.

Förresten så visar bilden vad jag har på mig för att viga in årets sommar.

RSS 2.0