pannkakor



Idag såg vi es3 (dans&teater) slutproduktion i skolan, den va grym och hade grymma effekter, värd att se!
På måndag har vi också uppvisning i kursen jazzdans som jag går, dock har vi bara uppvisning för streetdance och inte hela skolan + en skola till. Vi har själva valt låt och hittat på koreografi i grupper.

Nu ska jag göra pannkakor lagom till Sveriges mästerkock.

hösten



I helgen bakade jag god blåbärspaj som serverades med vaniljvisp med mitt fina hjärta.
Nu ska jag fixa lite avocadodipp som jag ska äta till natchochips.

Vad tycker jag om vädret då? Förjäkligt faktiskt, trodde det skulle vara vår, men visar sig vara höst? Men det kommer väl :) det är ju i Sverige vi lever i trots allt. Nej nu blir det röra.

24 mars



Dessa suktar jag efter för tillfället!

Förut var jag och mamma inne hos grannen och fikade, efter ett tag gick vi ut och satte oss i solen en bra stund, det var skönt och det känns som vår.

snabb lunch



Har ni kvar sallad från gårdagens middag och står utan lunch så är detta toppen.
Bara att koka pasta och blanda med salladen. Eftersom salladen också innehöll den grekiska salladskryddan man kan köpa och blanda med olja så blev det sånt i med, supergott.

Sovgott!

ett år äldre



Igår köpte vi 3 påsar avocado som innehöll 6 acovado var. Jag kan lova er att jag kommer äta upp nästan alla :D
Fast först måste dom ligga och mogna ett tag så det blir lite mjuka och sådär otroligt goda.
Igår var det också kalas där det bjöds på goda bröd med en mångd olika pålägg, och på det blev det också semletårta. Det var min syster sambo som fyllde ett år äldre.

Idag däremot har jag studiedag, så otroligt skönt att kunna sova hur länge man vill. Men jag gick och la mig tidigt igår så jag vaknade heller inte så sent. Men att veta, det är saker det.
Idag ska jag ta mig tid att städa rummet, kanske storstäda till och med? Sitta ute i solen med en kopp te skulle också vara mysigt.

sjunga om lycka



Äntligen så har jag fixat mig en mobilväska. Den är super att ha och jag är supernöjd. Färgen beige kommer vara fantastiskt fin i sommar sedan! H&m är den ifrån, för er som undrar ;)

Sitter på mitt rum annars och hör fåglarna kvittra utanför fönstret. Vet inte om det är för att dom vill sjunga om lycka eller om det är deras rop på hjälp för att inte blåsa bort, för det är då tusan vad det blåser idag. Får hoppas att det blir lugnare imorgon.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten.

sommar



Bild printad från min fb, därav kvalitén.


Men tusan vad jag älskar sommaren.

18 års firande



Snart blir det att dra på festligheter med denna snygging + en flicka till! Ha en trevlig fredagskväll nu allihopa.

En liten ta hand om oss dag.



I tisdags så hade jag och mamma en liten "ta hand om oss dag". Vi körde med färgning av ögonfransar, ansiktspeeling, ansiktsmask och en underbar kräm i ansiktet som man blev hur mjuk som helst utav. Samtidigt som detta så drack vi (jag) en underbart god smoothie.
Igår fortsatte vi dagen lite med att jag färgade hennes hår. La i färg i utväxten och lite senare i resten utav håret för att "fylla i" färgen lite som hon redan hade. Det blev bra det med.

Nu däremot håller jag på att skriva på en analys som ska vara färdig imorgon och jag kan inte direkt säga att det är kul. Men jag har bara en sammanfattning av allt kvar så förhoppningsvis så blir jag färdig snart :D

Hej våren



Idag hörde jag fåglarna sjunga utanför fönstret och jag börjar verkligen känna att våren är påväg. Längtar faktiskt som en dåre tills jag kan börja ta på mig lättare kläder och inte behöva oroa mig över att jag ska frysa om jag inte tar dunjackan. Men ska jag vara ärlig så har jag faktiskt haft på mig en ny skinnjacka den senaste veckan som jag inte visat för er ännu (får göra detta). Det känns iaf hur skönt som helst, var så glad när jag gick till bussen imorse vid 7 med den och jag frös inte. Heja vädret, du är på rätt väg nu.

KLICK

Byxdress



Det är då tusan vad fina kläder det ska finnas! Denna byxdress är något jag verkligen vill ha.

Så skönt utan smink



Det är så himla skönt att slippa tänka på att ta bort sminket på kvällen, helt underbart. Dock har jag en enkel mascara i skolan som lätt går bort bara man sköljer vatten, så det är ändå skönt. Det tråkiga är att det håller på att ta slut och den är ifrån oriflame så man måste beställa den. Får väl se hur det blir med det, om jag orkar med det. ;)

Nu ska jag väl se på barnaföda igen :D

En unge i minuten



Detta vill jag ha på mig nununu!

Just nu ser jag på Big brother såklart, så underbart kul. Innan det blev det en unge i minuten, och fyfan vad jag gillar sånna program där dom föder barn. Jag blir så rörd varenda gång jag ser någon som ligger och är påväg att föda. Vi ska nog inte ens börja prata om du ungen kommer ut, då rinner tårarna och det bildas en översvämning. Ikväll var det en mamma som fick göra akut kejsarsnitt och pappan till barnet blev ju så rädd och stressad av det eftersom det gick så fort så han trodde ju att han skulle förlora båda två. Rann tårarna då? JAA! Vad är det för fel på mig?

Nu ska jag hämta något i köket att dricka. Vi hörs!

vårsolen



Igår och idag kände man verkligen att våren var påväg. Solen har lyst och himlen har vart fri från moln. Dock håller solen sig inte längst upp på himlen så länge. Ska bli så fint när sommartiden börjar igen 27 mars, jag längtar ju iaf!

sängliggandes



Kroppen kände att det var dags för någon sorts maginfluensa natten till igår, fast det räckte väl inte, för det blev feber på det också. Vilket har resulterat i att jag har legat inne och försökt bli frisk. Idag är det bättre som tur är men vad ska man säga, 48 timmar efter senaste gången man spydde? Toppen helg, eller vad säger ni? ;)

Nu väntar jag iaf in melodifestivalen för att ha något att göra här hemma. Tills dess finns det desperate housevifes inlägg som räddar mig.

halv 11




Haha, just nu ser jag på Sveriges sämsta bilförare. Och han fredrik och brodern är ju så roliga haha. De har ju vart med i Färjan en gång också, hahaha.
Imorgon börjar jag halv 11 och det ska bli så skönt att få sova lite längre, sen är det helg äntligen:D

Jobbsökan



Idag efter skolan gick jag och Alida ner till stan för att lämna in lite cvn. Efter vi gjort det tog vi oss en liten fika och pratade!
fikor får det bli oftare tycker jag.
Nu kikar jag lite på olika trafikskolor, vilken jag ska välja. Känner att det är dags att jag börjar ge mig ut på vägarna på riktigt nu.
Imorgon ska mer cvn lämnas in.

RSS 2.0