Morsdag




Vid klockan 18.00 idag så var bukettblommorna i dom affärerna jag var inne på slut (undra varför) så istället så fick det bli jordgubbar och grädde på en bit sockerkaka för att fira min kära underbara mor!
Trots att vi bråkar och dumma ord ibland kommer ut ur munnen så älskar jag henne innerligt mycket, vad jag än skulle råka säga, PUSS mamma, jag älskar dig.

sovmorgon, ja tack



Lite bilder ifrån Irland.

Tjabba tjena hallå. I tisdags så köpte jag en vattenmelon och tusan vad gott det är alltså. Har också hittat en ny favoritkaka i skolans cafeteria för er som undrar, så bäst för dom att dom inte slutar producera den sortens kakor.

Har vart en härlig vecka, har haft sovmorgon hela veckan förutom i måndags och sen har jag sovmorgon imorgon med, vilken lyx. Nu börjar verkligen sommarlovet närma sig med stormsteg, inställda lektioner är ett stort bevis på det.

Pirates of the caribbean



Helgen har vart mysig. Det blev nya Pirates of the caribbean - on stranger tides i fredag med fina pojkvännen. Sedan har han vart här hela helgen, vi har grillat och lagat god mat + ätit gott godis, sen åkte han hem vid 5 idag. Efter det har jag kollat bloggar, sett på Gossip girl, gjort lite pannacotta och nu gluttar jag lite på Bones.

Denna ska jag glida runt i nu i sommar.



Ville bara slänga in en bild på min nya bikini som jag köpte i Irland, ett fynd kan man kalla det, det gör jag iaf! Superfin på.

Förövrigt så övningkörde jag idag på lite större vägar än bara en parkering och en liten "vanlig" runda utan rondeller och krussiduller. Körde iaf hemåt då de är en större väg dit och det gick kalas faktiskt om jag får säga det själv, mamma sa att det gick bra med så jag litar på henne. Det är väl som mamma säger också "vi kan inte köra på en parkering hela livet när du klarar mer".

Wedding



Jag har säkerligen sagt detta förr, men en sån här bröllopsentré är ju fantastiskt.



Eller sån här "första dansen som gifta dans". Jag älskar det!

Detta vill jag dock undvika! Hahaha, Stackarna

En liten idé




Eftersom rummet är städat så tog jag mig friheten att leta upp ett par helvita gardiner. Jag hade ju det ett tag, men eftersom det var min systers gardiner och hon behövde de så fick jag snällt byta och de randiga var då de enda jag hittade. Men nu hittade jag lspetsgardiner som jag tänkte skulle göra sig utmärkt här i mitt rum, vilket det gjorde också. Nu har jag suttit och funderat och har en liten idé för mitt rum, något jag ska fixa så snart som möjligt. Ska skicka iväg mamma på skattjakt efter sakerna jag behöver när hon åker förbi Ikea i helgen.

Inspiration





30 dagar, varav 18 skoldagar.



Hejsan! Nu sitter jag här med en kopp te och bara ta det lugnt. Skulle egentligen behöva städa mitt rum (igen). Annars så är det lugnt, misstänker att jag är en aning allergisk mot pollen då den täppta näsan inte vill ge sig.
Att ha 30 dagar kvar till sommarlovet varav endast 18 av dessa är skoldagar, ligger mig så varmt om hjärtat just nu. Det ska bli så skönt.

Nej, nu efter att ha skrivit detta inlägget i ca 10 minuter med massa avbrott så är tet slut och jag ska ta itu med städningen. Då kanske ett och annat som är på rymmen hittar hem igen.

Dag 2 i Dublin








På lördag strosade vi runt på Dublins gator. Vi tog en varm dryck på Starbucks, åt lunch på en pub. Strosade runt ännu mer. Man kände verkligen hur trött man var efter detta.

Dag 1 i Irland



På ditvägen var det inte så mycket utsikt ifrån planet när vi väl på rätt höjd, molnigt som ni ser



Vänstertrafik, kändes som att vi skulle krocka hela tiden då man tänkte högertrafik hela tiden :)



Skylt, står både på irlänska och engelska.



Spiran inne i Dublin.



Åt mat på ett ställe som hette mamawango eller något sånt, det serverades asiatisk mat :)

Post från Dublin

Just nu sitter jag nyduschad på Jonas rum här i Dublin. Mor, far och Jonas har åkt till en pub en bit härifrån för att dricka en Irish coffee. Jag stannar här istället, för risken att inte komma in nu på kvällen då jag inte är 18 riktigt än. Men det gör mig ingenting, jag har ju faktiskt njutit av en varm dusch och nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv efter två långa gående dagar i Dublin city.

Tidinställt inlägg



Jag och en snygg bror i höstas och innan hans klippning.

Detta är ett tidinställt inlägg för just nu sitter jag i bilen och åker iväg till Norge.
Idag fyller min bror 20 år och vi ska ut och fira honom med god middag i Dublin på kvällen, det ska bli trevligt.
Jag hoppas att ni önskar mig lycka till för flygningen som sker om några timmar. ;) Just för tillfället när jag skriver detta inlägg 22.20, så är jag inte så nervös, kommer nog komma där precis innan.

Jag ska försöka låna Jonas dator och slänga in något inlägg där borta. Så vi hörs vänner!

Det är ett tips



Självklart så har jag inte packat ännu, men som tur är så står det inget annat planerat på listan idag. Så nu ska jag bädda sängen för att lägga upp sakerna där och lätt kunna se om jag har allt jag ska ha med mig.

Bilderna är förresten tagna med en macroring (tror jag det heter?) i skolan. Så för er med systemkamera som vill ha närbilder så är detta ett tips :)

Vi beger oss



Tidigt på fredag morgon beger vi oss med bilen till Norge för att sedan ta ett flyg därifrån till Irland. Det ska bli kul och spännande. Vad jag hade tänkt, då vi bara får ha 10 kg packning med oss var är att ha på mig så mycket som möjligt och sedan dra på mig min långkjol över just då vi ska flyga så jag får med mig så mycket som möjligt haha.
Första gången jag flyger faktiskt och jag har en känsla att när vi väl är uppe i luften och åker lugnt så kommer hälften av korten vara ifrån flygplanets utsikt.

RSS 2.0