hej kissekattHärom dagen så hade jag en katt som låg och sov såhär i min säng, hur sött är det inte?
Det var väl egentligen det jag hade att säga för tillfället. Fast jag kan ju nämna att jag nu ska städa mitt rum :)

tack mammisNär mamma kom hem ifrån min bror i Irland i tisdags så fick jag dessa mysiga tofflor utav henne. Jag kan lova att de kommer användas flitigt, speciellt nu i vintertid.
Just nu står en sockerkaka i ugnen och väntar på att bli klar och det ska bli jäkligt gott faktiskt, är så sugen.

fredagkvällHejsan! vad händer? Jag sitter och väntar på att idol ska börja och förhoppningsvis så hinner jag inte somna innan. Snart ska jag äta vårrulle och senare så blir det nog popcorn faktiskt.

Nu har jag inget mer att säga, hejdå.

newIgår när jag var i Skövde med Therése så kom jag tyvärr inte hem med några jeans eftersom de var slut. Ska istället kika på det när vi åker till Göteborg på tisdag med skolan :) Istället fick jag med mig fjädrar hem. 1 earcyff och 2 vanliga örhängen, tänkte att va fasiken, 25 kronor? Det är nog bäst att slå till. Sen köpte jag en snygger earcuff till Therése med som en liten "grattis till körkortet" present. Dock får ni klarar er utan den, om inte jag får för mig att åka och köpa den också.

18 oktober 2011Två bilder på mig från augusti som min bror har tagit.


Imorgon ska jag och Therése fara till Skövde efter skolan i hopp om att hitta ett par svarta perfekta jeans till mig.
Återstår att se ifall något annat slinker med också. Nu däremot så ska jag fixa till lite i mitt rum och sedan ta mig en snabb dusch. Senare ikväll blir det tv som bara den, kanske popcorn till desperate housewifes som ära.

blue blueKvällen med tjejerna var kanon, tre filmer senare fick jag skjuts till min kärlek.
Nu ska jag byta om till något skönt att sova i och sedan försöka sova i hopp om att komma upp i tid imorgon bitti.
Godnatt på er!

fina flickorStrax så drar jag till stan för att sedan åka vidare till falköping med några fina flickor. Det blir en myskväll hemma hos Lisa med film och gott. Det lär bli kalas och ni får ha en trevlig fredag!

E-e-erikaSedan vi hördes sist så har jag faktiskt ätit popcorn, igår tryckte jag i mig en påse till body of proof, om det inte var criminal minds. Jag har också vart otroligt trött vilket har slutat med någon tupplur. Idag har jag skrivit skolarbete för fullt här hemma.

Tänkte ju faktiskt berätta historien om bilderna också. I och med att några i klassen inte har historia så blir det att man får håltimme istället, eller håltimmar kanske jag ska säga. Sisådär 2 timmar varje gång vilket inte är så kul. Jag och Rebecca fördrev tiden med att göra oss varsin bokstav i friggolit. Efter tredje försöket så gav vi faktiskt upp och fick nöja oss med vad vi hade tänkte vi. (Vi var nämligen inte riktigt vän med maskinen vi använder oss utav.) Inte nog med att jag inte blev nöjd så gick min bokstav av. Men kreativ som man är så satte jag ihop det med lite nålar och limm och nu står den faktiskt uppe efter många om och men, dock inget jag riktigt är stolt över men den står så fint där tillsvidare.

popcorn tackHär sitter jag med pringles när jag egentligen är sugen på popcorn, men man tager vad man haver. Imorgon ska jag jobba så jag har legat i sängen och kikat på idol och duschat efter det. Nu tror jag att jag ska playa en film om det inte går något bra på tv.

oktoberfestHär har ni en liten bomb sen i lördags.

söndagBörjade väl för ca 4 timmar sen att göra min studentmössa och jag är fortfaranade inte färdig. Ska iaf ta mor min som hjälp strax.

Igår blev det också utgång med några fina flickor! Bilder bör dyka upp här inom snar framtid, kameran står nämligen hos Rebecka för säkerthetens skull. Innan jag tar hjälp utav min mor så kanske jag ska stoppa i mig lite mer thaimat.

RSS 2.0