mössprovning


Kan ni tänka er att denna lilla skitungen imorgon ska prova studentmössa? Är rätt sådär taggad om man uttrycker sig så. Nu ska jag fixa te och fortsätta se på tv tsm med några goda kakor. Är inte kakor godare än godis eller? Iaf om man väljer de rätta kakorna.

söndag



Nu ska jag gå och äta något och sedan så ska jag se på One tree hill på tv. Sen vill jag bara sova tills min huvudvärk väljer att försvinna helt. Tills vi hörs igen, kram.

Poncho




Denna poncho fick jag med mig hem ifrån Lidköping som jag pratade om i förra inlägget. Den är hur skön som helst verkligen och har en gosig luva också. Kommer nog bli väl använd i höst/vinter.
Det andra jag fick med mig ska ni självklart få se också, om ni vill? :)

Nu ska jag nog stänga av datorn och se lite på tv, om jag inte somnar för jag är trött som satan.

regn



Idag har jag studiedag och var lite snabbt i Lidköping för att fixa en sak jag köpte igår, jag kom även hem med en till ny sak. Ni ska få se det, så snart jag fixat bild :)
Nu ska jag ägna lite tid åt att studera Judendomen, är ett måste om man har prov imorgon och det passar väl rätt bra när det regnar ute också.

the perfect jeans



Här har Lisa på sig de perfekta svarta jeansen eller? Precis vad jag letar efter, låg midja, stuprör och svarta. Dessa är dr denim, vart finns de att köpa i affär för att kunna prova? Ni som tipsar är underbara!

ovärt inlägg



Nu är jag så trött så jag skulle kunna somna ståendes. Så det blir sängen med mina goa husdjur.

converse



Okej, nu har jag varit sugen på ett par låga converse jäkligt länge, frågan är ju bara vilken färg man ska ta? Den där gröna färgen är ju så jäkla läcker, men kan inte bestämma mig om allt blir mycket enklare om jag tar svart eller vit?

Idag är det fredag.



Idag har solen lyst så Ackevännen har varit ute och grävt, synd för honom att det strax leder till bad vilket han inte tycker så värst mycket om. I helgen har jag lyxen att vara ensam hemma igen vilket egentligen inte är så mycket till lyx då jag får städa, laga mat osv själv. Fast vafasiken, då kan jag allting när det väl gäller och jag står där och ska laga mat och städa mitt egna hem.

Servering/smyckesfat



Nu hade jag tänkt att säga godnatt till er och visa detta fina serveringsfat som min bror fick på sin student som jag gärna fick låna. Där i har jag lagt mina örhängen, armband och ringar. Det hänger också örhängen på kanten som ni ser, den står nu fint på min vita hylla. Godnatt

Nytt in.



I tisdags när jag var i Skövde med therése för att spika praktiken helt så stötte jag på denna sjal inne på kappahl. Det är stor och mysig och jag tycker om den väldigt mycket, blir nog gosig i höst kan jag tänka mig.

Vad gör ni annars då? Jag sitter och fryser som en tok, iofs sitter jag bara i linne. Nu däremot ska jag dammsuga lite snabbt för att sedan hoppa in i duschen.

Best wedding proposal



Blir ni förvånade om jag säger att jag grät?

11 september 2011



Hej ni fina.
Idag har jag undvikit tv för att slippa se något om 11 september, det är nämligen så att jag skulle bara börja gråta om jag skulle råka få in det på tvn. Men jag tänker inte mindre på alla drabbade för det, snarare tvärtom.

Nu är snart helgen slut och jag ska strax bege mig till sängen för att läsa lite teori.

Inskickat.



Sådär, efter att ha kommit hem vid 12 idag så har jag hunnit sova, skrivit klart projektplanen och skickat in den, ätit, sett på tv och lite till. Egentligen skulle ju min torsdag bestå av projektskrivning och städning, men riktigt så blir det ju aldrig när man planerar städning. Just nu sitter jag och kikar på CSI Miami på tvn och funderar på att göra mig ännu en kopp te. Ja så får det bli!

Blair Waldorf


dill



Här sitter jag vid en ny dator och chillar.

Inställd



Idag tog jag bussen till skolan vid 7 där jag skulle mötas av dans klockan 8.00. Dock var den inställd och jag fick håltimme till 11.15. Den är inte riktigt kul, egentligen så är inte mina måndagar roliga alls.

Snart ska jag iaf åka till Lidköping för teorikurs, vi får väl hoppas att den inte är inställd iaf ;)

promenad med rackarna



Igår hade jag som uppgift att gå ut med grannens hund Esperansa så jag och pojkvän tog både Ransa och Acke med oss ut på en promenad i det varma vädret. Idag har det också vart jäkligt varmt och det känns inte alls som september.

Nu är mina daim och dumle slut så jag får väl gå över till chips!

Det är okej


Nu är det helg, för mig.



Inatt har jag sovit tillsammans med min pojkvän i mitt fina banantäcke, tyvärr så var han tvungen att åka med en buss vid 7 imorse fast det hindrar ju inte mig ifrån att sova vidare. Idag är jag nämligen ledig ifrån skolan det har uppkommit inställda lektioner. Imorgon skulle jag bara haft svenska men nu visar det sig att även den är inställd så att få helg på en onsdag är inte dumt alls.

Nu ska jag dricka lite cola och snart göra mat, pusshej.

RSS 2.0