detaljerDetaljer ifrån idag. Har tagit på hela men gjorde det inne vilket var misstag då bilderna blir i otroligt dålig kvalité i så oklart ljus. Nästa gång ska jag ta ute, får passa på då det inte droppar vatten ifrån himlen ;)
 

grattis på födelsedagen kära syster

 

cheese crackersNär jag skulle handla popcorn igår så slog det mig att jag inte kan äta popcorn VARJE dag vilket jag har gjort det senaste. Så istället vände jag om och gick till nötavdelning där jag hittade dessa cheese crackers istället. Ö&B fick behålla ett paket popcorn och bli ett paket crackers fattigare istället, vilket de bara tjänade 10 kronor på, men det var gott iaf.

29 augustiI detta + röda converse drar jag nu och handlar.
 

stockholmI helgen befann jag mig i Stockholm med mor och far för att hälsa på min bror. På fredagen var jag ute med min bror på en irlänsk pub där det skulle tas farväl av en kompis till honom pga flytt till Irland.
Lördagen befann vi hos på Gröna lund och bergochdalbanor och jag har ännu inte blivit riktigt kompisar. Söndagen vart det bara lugnt i ovädret förutom att jag och pappa tog oss till min bror lägenhet mitt inne i staden. På måndagen var det hemfärd. Det var allt för denna gången
 

20 augusti

 
Snart tar jag mig till Falköping i denna klädseln för att träffa mina flickor för lite mys! Sedan blir det även lite mys hos pojken.

grey's

 
 
Tack vare världens bästa pojkvän så kan jag se säsong 1-7 av Grey's anatomy precis när jag vill.

drömfångare

 
Igår tog jag mig tiden och gjorde en drömfångare faktiskt, att jag endast hade påskfjädrar hemma var inget stopp för mig. Då det är hur enkelt som helst att byta sen när man införskaffat sig lite mer passande. Men tills dess hänger den ovanför min säng och håller mardrömmarna borta.
 

peplumtopp

 
Det här med peplumtoppar är inte pjåkigt alltså. Har en som jag köpte i london och jag ångrar att jag inte köpte fler när det fanns så billiga, menmen inget att göra åt nu. När jag får pengar åter i plånboken så är det en peplumtopp eller två som får införskaffas.

inredning

 
http://jennyjanssons.blogg.se 's bilder

12 augusti - 3 år

 
Du vet? När man vaknar till om natten av att hans armar tränger sig runt än,
när han tittar mig djupt i ögonen för att sedan pussa min panna, eller hur han får mig att skratta.
Bara småsaker, precis som hans ärr på magen, vardagliga ting som man inte vill leva utan.
 

blommor

 
Gick ut och plockade lite blommor förut för att pigga upp mitt rum och jag måste säga att det även piggar upp mig själv. Nu ska jag åka in till stan och hämta min pojkvän och handla lite.

körkort

 
Körkortet iförskaffades igår, rätt så härligt att man kan ta bilen själv om man vill. Dock lite svårt att inse att man faktiskt har körkort, hur kan lilla jag ha det? - Du har bara dig själv att tacka! sa inspektören jag körde upp för och det är ju faktiskt sant.

studentkatalog

 
När jag kom hem ifrån semestern så hade mina studentkort kommit med posten. Får bli att bara behålla denna faktiskt, för jag blir som vanligt inte ens i närheten utav bra på de enskilda fotona. Men vad gör det, jag har ju redan massa kort på mig själv ifrån studenten.

fjärrutlösare

 
Innan jag åkte på semestern fick jag faktiskt hem denna fjärrutlösaren. Den fraktades hit från kina för endast en 20, kalas kallar jag det.  Nu borde det bli lite mer bilder på exemelvis "val av klädsel" här på bloggen.

pretty dress

 
Här är den nya klänningen som jag skrev om igår. KAPKAPKAP

vitt

Rätt dålig på att spara bildkällor men styleroom, bloggar och weheartit
 
Väldans fin inredning, eller vad säger ni?
Nu är det frukosttime.


Skirt on

 
 
Sådär, nu är jag hemma efter 2,5 vecka i husvagn med pojkvännen.
I lördags var vi i Borås och kikade i affärer och sedan såg vi Batman på bio. Jag fyndade bla denna söta kjolen på H&M för 30 kr och med presentkort så var det ju ännu billigare ;) Hittade även en jättefin klänning för 30 kr som jag också lyckades ta på presentkortet, tänkte visa er den imorgon.

Har även lyckas ändra om med designen, igen. Denna gången kanske jag håller mig lite längre för nu känns det faktsikt bra jämnför med vad det gjort de tidigare gångerna.


RSS 2.0