SkottdagenBilder från lisaplace och weheartit

Jag vill så mycket med mitt hår, ha platt, uppklippt, snebena, mittbena, inte uppklippt, långt, kort.
Fast skulle jag klippa av mig håret så skulle jag ångra det, så det har jag full koll på.
Dock är det jäkligt svårt, ibland vill jag ha mörkbrun med lite rött i, ibland bara en kall mörkbrun. Lite då och då vill jag även vara blond. Pågrund av detta velande har jag struntat i att färga/tona håret på ett tag.
Det är ju faktiskt lite härligt att slippa utväxt och veta att håret iaf mår något bättre utan regelbundet färgande, de måste de ju göra när jag inte färgat på ett år?
Äh, tillsvidare behåller jag det jag har och kanske kör på naturligt solblekt i sommaren, om solen visar sig tillräckligt mycket vill säga.

rosor och bladJag är rätt dålig på att uppdatera, borde bli bättre.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta med mitt svenskaplugg.

En kopp choklad.Idag efter skolan så fikade jag med fina Therése. Dock inte denna choklad utan en chailatte. Denna choklad gjorde jag iordning i förra helgen då det snöade så mycket.
Fredag och jobb imorgon, så jag tar det lugnt ikväll med god mat som mamma lagat och big brother vid klockan 22.00.

Strawberry'sIdag köpte jag hem de första jordgubbarna för iår, så gott! Det stoppades i munnen med mjölk och grädde såklart. Puss

härligt smileLite torsdagsutgång med mina flickor!!

Jag älskar digNär pojkvännen jobbar sent och tror att vi inte ska ses på alla hjärtansdag, så passar det ju perfekt med att överraska honom. Det blir att jag sitter hos honom när han kommer hem!

Firar in lovetIgår hade jag och pojkvännen 28 månader. Att vi inte gjorde något speciellt egentligen gör absolut ingenting, för allt känns så fint ändå.

Att ha sportlov en vecka nu känns så otroligt skönt faktiskt. Har firat in lovet genom att ha vaknat upp i en varm famn, druckit citronte, myst med hundar. Hur jag tänker fortsätta lovet återstår att se.

Blue shoesMina fina nya skor.

Imorgon ska jag jobba så ikväll blir det en lugn kväll för mig - själv. Tänkte ägna mig åt sims, äta popcorn + gillchips. Vi kanske hörs igen nu när jag har all tid i världen idag.

Lite kärlekEn liten bild som pojkvän tagit.

I helgen har jag tekniskt sett bott i min mysiga jumpsuits samtidigt som jag vart med min fina pojkvän.
Fredagskvällen bestod av bakande av cupcakes och jag vet inte riktigt, frostingen är alldeles för söt för min smak tror jag.
Vi har även gått långpromenad med vovven och hunnit se några filmer. Jag har slått i mitt huvud i diverse saker hela tiden också känns det som. Nu ska jag sätta saxen i några klädesplagg som jag inte längre använder som de är, men gammalt ska bli nytt.

Instagram


RSS 2.0