Vi kör!Här har ni ett gäng bilder sen i fredags då det var försenad 150 dagars här i skara. För mig var det jobb på lördagen som gällde så jag körde nyktert. Men gav igen det i lördags när jag dansade loss till Mohombi i Falköping med några bruttor som jag tycker väldigt mycket om.

Nytt i stugan, för er.Upptäckte att jag köpt, tagit kort och fixat bilder sen några månader tillbaka men inte visat er.

Asballa röda leggings/byxor i mocka imitation, som är en mycket mer intensiv röd i verkligheten och inte lika orange som på bilden (dessa ska klä mina ben en kväll till helgen). Ett jättefint halsband som jag fullkomligt älskar och fått mycket beröm utav, en mobilficka i läder, vilket var behövligt, finafina ringar.

ÖnskaLite av vad som står på min vilja ha lista just nu, AF Nikkor 50/1,8D, drömfångare (mest för att det är så fint), Chai syrup, dr denim "kissy" jeans i svart.

kina och dumleDetta behövdes idag vill jag lova! Som tur var så är det inte slut ännu.

Ur mitt rumGöteborgIgår tog jag och Emma oss till Göteborg för att möta upp denna sötnosen Maja. Urmysigt! Vi gick igenom några affären innan de stängde och sedan satte vi oss och åt en efterlängtad måltid. De är ju inte sista gången jag träffar Maja iaf!

så fina kopparHar ju totalt glömt bort att visa er de superfina kopparna inkl ansietter jag fick utav indiska då jag avslutade min praktik där.
Inte använt de ännu dock, tror jag ska vänta med det tills jag får mig ett eget boende.
Nu ska jag byta lite sängkläder och plocka upp kläder från golvet som på något konstigt sätt alltid tror att de är där de håller hus. Hej sålänge.

2012En liten bild ifrån julaftonskvällen.
Ville bara säga att jag kryper ner i sängen med en kopp röda mulen och sedan vaknar jag upp tidigt imorgon igen för att jobba. Vi hörs fina ni.

goda tingSitter just nu och mumsar på min julklapp som jag fick utav jobbet förra veckan.

nyårsaftonNyårsbilder från kompaktkameran.

Nyårsafton firades med knytkalas med tjejerna för att sedan dansa på dagnys och se fyrverkerier vid 12slaget.

RSS 2.0