Acken

 
Här får ni en bild på min finaste Acke. Idag har jag städat mitt rum och bytt sängkläder, luktar nybäddat i hela rummet och jag längtar efter att få lägga mig där och sova gott.

Silverlänk

 
Fick detta fina armband utav min fina i studentpresent, tyvärr så vart den lite förstor så har inte kunnat använda det. Men nu såhär efter midsommarhelgen så ska vi gå och fixade det imorgon, så att den kan pryda min handled.
 

Gina triot

 
Jag har suktat efter dessa shorts ett tag nu ifrån gina tricot. Så tänkte kika ifall någon kanske lyckats komma på rean redan imorgon när jag och Alida ska en sväng till Skövde. De där gröna jeansen är också förbaskat snygga.
 

vad är väl en bal på slottet?

 

19 juni

 
Hallå folket, jag har ännu inte hämtat mig ifrån studentveckan. Är fruktansvärt trött och halv förkyld och imorgon är jag även födelsedagsbarnet.

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra.Här har jag valt ut endast ett fåtal bilder ifrån min studentdag som skedde rum i fredags! Jag fick en sådan himla fin överraskning också. När vi sitter och äter så anländer min finaste bästa vän ifrån Kalmar. Hade ingen som helst aning att hon skulle dyka upp och jag blev så rörd så att tårarna kom.

BjörnfamiljDenna söta björnfamilj sitter och väntar på att bli hängda på sina nya ägare på fredag. Imorgon kör studentveckan igång!!

fotoväggIgår satte jag mig och valde ut vilka bilder ifrån London som skulle fästas på väggen. Sedan satte jag upp de i formen utav ett hjärta. Jag är himla nöjd måste jag faktiskt säga.

chitchatIgår beställde jag hem en bunt bilder på fujidirekt som de ska framkalla till mig, de flesta var londonbilder och jag ska göra en fin lonodonvägg tänkte jag. Det var en minnesvärd resa. Nu tänkte jag faktiskt få min far att sätta upp en spegel till mig som jag köpte för månader sedan, så jag kan ta bort min stora spegel som man inte kan spegla fötterna i, gå ut i hallen varje gång jag ska prova nya skor? Nja.

RSS 2.0