Britain's got talentSitter och kollar lite talang på youtube och jag var bara tvungen att lägga in detta. Den där ungen, hur kan han sjunga så jäkla bra? De som dansar är grymma, den videon är dock inte deras audition, tyckte denna vart bättre.
Michael har den där härligt goa rösten.

London 6Här har ni sista dosen utav Londonbilder som jag valt att lägga upp här på bloggen.
Skönt att det är över va? ;)

London 5Vi spendera lite tid på Harrods där vi kollade på sådant vi aldrig skulle ha råd med, men glass unnade vi oss.

New


London 4


Lite nyttHär har vi två toppar som köptes in i London, ena är ifrån Camden market som vi gick på, på söndagen. Den med bilarna är ifrån Primark.

Haft bad på gympan idag så nu är jag så trött, men jag får väl kämpa för att inte somna. Ska nog göra en kopp röda mulen och värma mig lite, är nämligen genomfrusen efter att ha gått från bussen i denna jäkla stormen. Kan det inte bara vara vindstilla, sol och vår?

London 3


London 2Tunnelbana, marknad, subway.

16 mars 2012Att jag fick hem 3 par converse för mindre än vad 1 par kostar i Sverige är ju fanimig underbart. Ibland älskar jag att ha små fötter.

London 1Här har ni 15 bilder ifrån London. Bör jag lägga upp fler än 15 i ett inlägg? Eller blir det bara tråkigt att kolla på ifall jag gör det?
Jag har iaf haft det hur bra som helst och fick hem en hel del shopping. Shoppingen ska ni självklart också få se. Kan bli lite som mellaninlägg mellan London bilderna så kanske det blir prima ballerina.

Kära hemHar kommit hem från London och det verkar som att jag överlevt, dock med en ny förkylning precis när den andra försvunnit.
Nu efter att ha vart hemma en stund så ska jag ta en lång och skön dusch. Jag har ca 600-700 bilder att gå igenom. Så jag antar att ni lär få bilder i omgångar, tills dess får ni ett litet smakprov (bilden ovanför). Puss och kram sålänge.

See you soon, LondonTjena, jag tar en tripp till London. Kommer förhoppningsvis hem med många nya minnen och många nya foton att visa er!

Sura karamellerDet är så synd att man inte kan sluta äta när man väl har börjat. ( de gröna är godast ).

Sjukling lagom till helg.Just nu känner jag mig som han i Otrivin comp reklamen, som har näsdukar precis överallt. Eller jag hade nog varit honom om jag inte hade slängt allt papper efter mig. Halsen är också förjävlig och jag är väl även påväg att få feber. Så denna helgen blir det nog att stanna inne i värmen så jag blir frisk. Eller ska nog köpa lite otrivin comp imorgon, och en burk med karameller. Läste att det är bra för torr/ont i halsen då det fuktar. Hade några hemma förut som jag checka läget med, och det är då konstigt. De hjälpte fasiken bättre än halstabletter, de verkar bara göra det värre.. Så det är ju fanimig kalas eftersom de är mycket godare också. Nu ska jag dricka lite te med endast honung och kura ner mig i sängen igen.

RSS 2.0