blommatEfter skolan idag tog jag och Alida oss till affären för att köpa glass och glassrån. Så vi tillbringade våran eftermiddag tillsammans med glass, vatten och solen.

I våran trädgård har det också blommat upp och jag var bara tvungen att trycka lite bilder när jag kom hem ifrån henne. Plus att det är underbart att kunna gå i shorts även om benen lyser av vithet.

SolglajjorTvå par utav min solglasögon.
Mina hjärtsolisar som jag fått utav min fina Ellinor, och mina piloter som jag köpte på camden market i london.

angifSådär, nu ska vi se om jag kan hjälpa dig som undrar hur jag får upp min angif bilder så de fungerar även här.
Jag hade också problem med de i början men läste mig runt på internet och förstod att det viktiga är att du laddar upp i samma pixelstorlek som du sparar bilden i, eller sparar den i pixelstorleken som du brukar ladda upp i.
Exempelvis att du brukar ladda upp dina bilder i 800 pxl, spara då din angif fil i 800 pxl också, då ska borde det funka :)

Du får hojta till igen om detta inte funkar :)

Shoes
Ett gäng skor ifrån nelly.se. Det kliar väldigt mycket i fingrarna och jag är ursugen på att köpa, men icke sa nicke här ska inget köpas.
Men pappa, skulle de ligga ett par på min säng en solig dag så skulle jag inte klaga.

för din skullFick en önskan utav ett vän att jag skulle ladda upp oftare vad för kläder jag bär.
Idag kör jag på dr denim och mitt heinekenlinne ifrån camden market. Röda converse till det.

gif

Hejsan, fick en fråga utav någon som undrade hur jag fick rörliga bilder på bloggen. Men måste fråga om det är att du undrar hur man gör själva bilderna eller hur man ska ladda upp dem så de fortfarande rör sig?

RSS 2.0