lussekatter och lussebullar

 
I förrgår gjorde jag goa lussekatter men även lussebullar. Gjorde de precis som vanliga bullar med saffran i degen och istället för kanel, socker, smör emellan så använde jag smör och riven vitchoklad, jättegott. Min fina vän Alida kom även och fikade på kvällen sen. Idag kommer matilda och vi lär väl också äta några stycken.

lussekatter

 
Hej gottfolk, sitter just nu med en kopp te som vanligt men ska snart hoppa in i duschen efter att ha sprungit lite på löpbandet här hemma. Tänkte baka lussekatter tidigare idag, men dök ju upp att vi hade ju inte jäst hemma, hur surt? När man är redo och köpt underbara saffran. Så det får bli att baka imorgon förmodligen, längtar över att få ta första tuggan av en nybakad lussekatt gör jag. Ska nog bjuda hem mina fina vänner på lussekatter då också.
 

adventsbelysning

 
Fuskade faktiskt lite igår och tände adventsbelysningen.
 

julfika


 
I fredags var min syster med familj här, vi fikade med glögg och pepparkakor och man fick en enorm julkänsla. Tänk att om några dagar är det bara en månad kvar, och om några dagar är det första advent. Innan dess ska det bakas lussekatter här hemma.
 

student 
Har ju glömt att visa er hur det såg ut när vi fixade vårat studentflak. Det var en mysig dag minsann och jag saknar att få träffa dessa personer varje dag.

fika kakor

 
Tog en bild på mitt fika förut som jag åt en stund efter lunch.
Idag har jag varit på ett möte på af och efter det har jag mestadels bara suttit och kollat igenom min favoritblogg.
Nu ska jag ta ett hopp in i duschen, puss på er.
 

iphone

 
I förra veckan fick jag hem min nya iphone 5 efter att ha levt med en sony ericsson ca 2 veckor då min gamla la av. Jag känner mig så back in track efter att jag fick hem den, man vänjer sig rätt lätt med att ha en såkallad smartphone i sin ägo. Igår fick jag även hem mitt glittriga skal som jag beställde till den och jag är nöjd trots att det känns som att julen är bakom hörnet.
 

Jeffrey campbell lita

 
Hade pengar vuxit på träd hade jag haft dessa skor i alla möjliga färger och kombinationer.

dricker ur hjärtemugg

 
Godmorgon på er allihopa, just nu sitter jag och dricker te ur en hjärtemugg, Inatt har jag sovit så gott trots att jag drömde om spöken, jag kunde tydligen se dem lika tydligt som jag ser alla levande.
Sen ska jag in till stan för att ta en fika med min kära vän Alida som det var alltförlängesedan som jag träffade. Jag borde ta med mig kameran, men vet inte hur det blir med den biten tyvärr, fast borde ju fan så det blir lite livat här på bloggen.

5 november

 

Det var några dagar sedan som jag bloggade och jag har väl egentligen inte så mycket att säga nu. Alla helgona helgen har tillbringats med min fina man och utöver det så har jag för de mesta faktiskt spelat sims! Nu är klockan 1.00 och jag ska ta och hoppa i säng.


RSS 2.0