Godmorgon



Tycker sånna här "ta-kort-direkt-när-man-vaknar-bilder" är rätt charmiga faktiskt;)

Igår fyllde min syster år så idag åkte vi till Mariestad för att käka lite grillat, kladdkaka och fira henne. Satt ute och åt och det va inte lite mygg som va ute och flög, har nog 100 myggbett som jag kommer klia sönder, faaast ska försöka hålla fingrarna i styr, blir ju trevliga ärr som jag helst slipper. Nu hade jag tänk att sova för idag har jag vart så himla trött, antar att det är resultatet av att gå upp klockan 6 på morgonen.

Brunt hår



Känner verkligen att jag behöver fixa mitt hår mörkare nu. Det får dock ske när jag får pengar, men kan ju till dess fundera på vilken nyans jag ska ha. Jag vet att jag ska ha mörkare än vad jag har nu och jag vet att det ska vara brunt, inte svart. Jag får klura lite på detta så får jag gå till min frisör och köpa mig någon toning kanske.

Ellen Cleasson



En otroligt fin tjej med en otroligt fin blogg! Tryck på bilden för att komma dit.

Mysiga hösten



Detta skulle jag gärna vilja ha hos mig utan att ha behövt betala något, fast jag får nog se till att köpa det själv om jag ska ha det. Just nu är min plånbok tunn, men det fixar sig sen när studiebidraget kommer igång. Och då ska jag fixa mig lite gottigheter.

Även om det inte känns som det



Helg, trots att det inte ritkigt känns som det, känns mer som onsdag men det är gött iaf:D
Vet inte ritkigt vad som händer i helgen än, det återstår att se helt enkelt.

Lite kärlek



Världens finaste klänning tror jag, verkligen underbar!

Pillat lite på desingen med, kör lite höstigare i förtid, jag menar det är ju redan höst enligt vädret ;) Krånglar lite i menyn dock, men det fixar la sig efter ett tag. :)

just like a rockstar



Började ju som sagt skolan igår och det var helt okej. Idag började vi med vårt riktiga schema, tar ett tag innan man kommit in i det men. Morgondagen i skolan ser jag inte riktigt fram emot, då vi går ända från 8.00 till 15.00.

Efter regn kommer solsken, har jag hört.



Det är galet hur mycket kvalitén på bilden försämras när man laddar upp dom här.

längtar lite granna till att mysa på hösten



Vet inte om jag sagt det förut, men jag längtar ju faktiskt lite granna till då man kan gå runt i stickade tröjor (och ändå frysa) och trä på sig en stor halsduk, dricka lite te/varm oboy och bara mysa. Hösten/vinter är faktiskt rätt underbar, bara det att man inte står ut med regn och kyla allt för länge. Och påtal om höst så är höstmodet ännu mer underbart!

Sen lite påtal om längtar, skola imorgon och det är inget jag direkt längtar till men samtidigt så ska det bli kul att träffa alla i klassen. Och jag lyckades gå upp 8.00, inte dåligt faktiskt då jag knappt sovit inatt.

Du får hänga med mig nu



Fick med mig denna kalendern i fredags och jag måste säga att den är verkligen min stil och så otroligt fin. Kommer jag faktistk använda nu, ofta. Nu ska jag ta tag i att laga lite mat, får improvisera lite då jag inte riktigt vet vad som finns hemma, men det brukar oftast bli rätt bra i slutändan.

Mycket koftor och stickat för mig i höst



I höst ska jag bli bättre på att bära ringar, jag ska ha ringar i alla former och färger. Koftor och stickade tröjor ska jag också ha!

Hade ställt klockan på 9.00 idag men det sket ju sig, jag kom upp vid 10.40. Men jag får trots det gå upp klockan 8.00 imorgon, för jag måste vänja mig och jag vill inte vara hur trött som helst första dagen i skolan för detta läsåret. Annars så har jag precis druckit upp mitt te och ska fortsätta att kika på lite bloggar, efter det ska jag ta tag i att städa mitt rum, vill ändra lite med. Behöver ett skrivbord där jag kan sitta med min dator och där jag kan plugga.

På onsdag anländer jag till skolan



Jag tycker mitt schema ser helt okej ut, en hel del ändras men är nöjd så som det ser ut nu. Gött att inte ha naturkunaskap längre också.
Jag börjar på onsdag så ska ska försöka vända och fixa på dygnet, ska lägga mig tidigt idag och ställa klockan för att gå upp tidigt imorgon, likaså på tisdag för på onsdag gäller det att komma upp i tid.

jag slipper vara ensam när de kalla kårarna kommer fram



Nu ska jag och mamma åka in och handla lite och sen ska vi åka ut och mata katter.
Hämta min pojk som ska vara här över helgen så jag slipper vara ensam hemma med spökena, underbart!

Goodbye my almost lover - Victoria

Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

Han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken. Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.  Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit. Jag hittade bitarna tillslut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.

Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev. Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”. Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att dem fanns på riktigt. Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Tillslut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin såkallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?

För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.

En krönika av Victoria Törnegren


En ny liten godbit



En ny väska jag har här hemma, blev min för 5 kronor på en second hand här i Skara, underbart! Kommer användas flitigt. Idag har jag bara sett på lost, nästan. Känner att jag måste ta det lugnt innan skolan börjar på onsdag nästa vecka, samtidigt som jag känner att jag måste vara och umgås med folk. Idag valde jag att ta det lugnt med lost som sagt, som min fina pojkvän har fått mig att kolla på. Tack, nu måste jag se varenda avsnitt av dessa 6 säsonger!

så fin på handleden



Detta är nog en av mina favorit accessoarer, älskar den!

Ibland glömmer man



Har väl glömt att nämna några saker.
x. Jag har toppat mig, fina Nathalie som gjorde det jobbet.
x. Jag och Simon hade en fin kväll i torsdags, slutade dock med donken istället för thaimat.
x. Idag blir det lite festligheter med Maria och Amanda i Falköping.

Almenackan som berättar för oss vad som händer och när.



Bilden kommer ifrån Cornelia

Snart är det dags att börja shoppa lite, fast kanske annat än sånt som egentligen gynnar en, när skolan börjar efter sommaren måste man vara redo med anteckningblock, penna, suddigummi och kanske en almenacka.
Jag ska på jakt efter något som passar mig riktigt bra!

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu



Ett år älskling!

När du ler, kan mitt hjärta inte låta bli att börja bubbla.
Min mage kan inte låta bli att börja kittla.
Det känns som en miljon gräshopper hoppar omkring i magen på mig.
Och hur äckligt och vidrigt det än låter, så är det något av det bästa jag vet.
Jag älskar när du säger att jag är så söt, och när du kommenterar att jag har fina ögon.
Jag älskar när du får mig att le på ett sätt som ingen annan kan.
När man vaknar till om natten av att du trär din armar runt om mig.
Känslan att få vara nära dig, och ha dig som min är inget man kan förklara med ord.
Under detta året har vi hunnit bli en istället för två och jag är så fruktansvärt kär i dig.

Jag älskar dig Simon. Tack för att jag får vara din.

För att visa vad jag tycker om för bloggar.



Det är väl så att de som läser bloggar har väl några favoritbloggar. Och dessa två, Kajsa och Emmy driver de bloggar som är 2 av mina favvisar. För att komma till deras blogg är det bara att klicka på bilderna. Vem vet, de kanske blir era favoritbloggar också.

Det nya lacket



Har provat mitt nya nagellack som jag köpte i Göteborg och på begäran ifrån Amanda så lägger jag upp hur det ser ut på. Första bilden är med endast ett lager och den andra när det är två lager. Nagellacket kommer ifrån H&m och är "24m" för 9.90. Jag älskar det trots att det behövs 2 lager eftersom det inte gör något då detta lacket torkar otroligt snabbt. Så det rekomenderas! Ska försöka se om detta finns i Skövde också för då ska jag köpa i andra färger när det är så billigt.

lite ärende för vuxna



Haft problem med att ladda upp vissa bilder här på blogg.se idag. Fått spara om bilderna i olika fotoprogram, visade sig att paint funkade. Har vart i stan ett bra tag och gjort ett ärende som vuxna säger.
Nu sitter jag iaf hemma och jag har faktiskt tagit mig en kopp te, tro det eller ej ;) sen har jag också tagit mig två korvmackor som va riktigt riktigt goda då magen kurrade en hel del.

Vi hörs lovers!

låtsas som att det (inte) regnar



Ungefär såhär har det väl sett ut de senaste dagarna/veckorna. Ibland är det uppehåll och ibland öser det ner.
Hösten är la rätt tidig iår kan man säga ;) eller så är det bara svensk sommar vi pratar om.

Vi gillar att bosätta hos pojkvännen



Hejsan, här har det vart lite glest med uppdateringen men det får ni stå ut med. Har bosatt med hos pojkvännen sen i onsdags och kom hem idag runt halv 10 på kvällen. Igår/lördag så tog jag och Amanda en tur till Göteborg och där hittar man väl alltid något, detta fick följa med hem och sen också ett par jeans till min bror. Nu när jag är hemma så är det te som gäller!

empty without you


Lorena



Lorena ifrån True blood har en fantastisk outfit i ett av avsnitten. Kanske inte alls lik att looks like men så jäkla snygg. Kika då runt på kläder och hittade allt detta ifrån h&m, så detta är ett tips för er!

Förutom att jag lägger mina ögon på denna vackra outfit så gör jag ingenting :) Ska strax få något i magen och sedan så ska jag hoppa in i duschen. Jag hoppas ni heller inte blir allt för uttråkade av min blogg ;)

bullarna i ugnen är ute



CSI NY nu och sen ska jag käka bullar och dricka te.

RSS 2.0