Jag lever



Har egentligen inget att säga, därför det inte blivit någon uppdatering här.
Men jag lever iaf men är otroligt trött, har vart dessa dagarna denna veckan och jag hoppas att det går över snart, för det är inte kul att gå upp på morgonen när man är trött som attan. Skönt iaf att vi har sovmorgon på onsdagar och även på torsdagar. Nu ska jag se om det finns något gott att äta.

Den mysiga koftan



Denna otroligt mysiga koftan finns att köpa på GinaT för en billig summa. Måste skaffa mig några koftor som jag kan mysa in mig riktigt rejält nu i höst och vinter. Men denna koftan är ett litet tips till er fina.

Indiska



Äntligen tog jag tummen ur röven och fick med mig en sån här kjol som är en räddare i nöden när man inte har något att ta på sig till festligheter! Köpt i tisdags i skövde.

Du får solen att anlända på jorden.



Bilder på Sofia från i tisdags då vi var i Skövde. En blåbär/vaniljpaj på donken är väldigt väldigt bra för magen för er som inte vet.

Nu ska vi se, på ritkigt.



Har vart lite skeptisk över att jag behöver glasögon, men när jag ser dessa bilder och hur snygga glasögon det faktiskt finns så längtar jag faktiskt lite. Jag ska kika lite imorgon på Specsavers när jag och Sofia drar till Skövde och se några som jag skulle vilja satsa på. Får se längre fram vilka jag känner är jag. Men finns det sånna som liknar dessa som kommer ifrån favoptic så skulle jag tro att det kommer gå helt utmärkt.

dance so good - wakey!wakey!



Finaste låten just nu.

Liten hemlighet




Fick reda på en väldigt rolig sak, men blir nog en liten hemlighet tillsvidare. Låter som en bloggers som blivit kontaktad av ett företag, men så är inte fallet. :)

Nyss käkat mos och grynkorv och ska alldeles strax hoppa in i duschen för att bli lite fräsch, sedan är det top model på tvn klockan 20.00, toppen!!!

Fina katt



Hej och trevlig söndag. Har vart vaken sen 10 och jag tänkte strax fixa mig lite te. Bredvid mig ligger min mysiga katt som har bott på altan i två veckor då grannens hund har bott här. Saknat den lille killen. Just nu trivs han så bra så han dregglar på min dator.

De 6 fina jag gärna skulle vilja ha!



Några fina klänningar jag har fastnat för som kommer ifrån h&m, de 3 längst upp är väl de finaste av dom. Så otroligt fina så jag måste nog haffa mig någon utav dom. Helst den längst upp till höger, det är ju en riktig pärla, en härlig ögonsten.

What to do

Gårdagen och morgonen spenderade jag med mitt hjärta. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, laddar med filmen Brothers och kanske något gott till. Men innan det slår till kväll så ska jag: städa mitt rum, tvätta mina sänglakan, måla nytt lack på naglarna, förhoppningsvis plugga en aning + sånt som faller mig in.

Alida, Therese

Tre bilder på två söta, från fotolektionen idag.

Locust



Detta är min hunds nya buddy, dock vill han nog inte vara Ackes kompis. Tur att jag är så snäll och räddar honom, annars hade nog den lille krabaten vart död vid detta laget! Dramatiskt men sant.

Wonderful life


Fina skjortor



Dessa skjortor skulle jag så gärna vilja ha, speciellt den rosa längst till vänster, så himla fint. Tror allihopa kommer ifrån h&m.

P.s jag har fått ordning på menyn nu också! Va tydligen i kodmallen det va något som inte stog rätt till

Biggest loser Sverige med fläskpannkaka




Just nu ser jag Biggest loser Sverige och snart ska jag också stoppa i mig fläskpannkaka och det ska bli jäkligt gott då jag är riktigt riktigt hungrig. Sen ska jag döda lite myggor, så går det när man flyger in i mitt rum!

För jag har himlen runt hörnet



Denna fredagen ska jag spendera i Simons famn, där jag trivs som allra bäst.

Lockigt





Genom videon ovan så fick jag till dessa lockar! Det blir nog inte sista gången jag gör på detta sättet.

som en soppa



Detta är ungefär vad jag får leva på just nu. Har nämligen spänt tandställning och det är inte så skönt men det måste ju göras. Gott är det iaf.

De perfekta skorna



Bilden kommer ifrån Ellinor.

Dessa skor är så otroligt snygga på, provade dom när jag var på skopunkten igår med Sofia och de var verkligen hur sköna som helst. Du får dom för 349 kronor om jag inte minns fel.

Steffi Jeraldo Barba-Rosie



Steffi i idol idag tyckte jag hade en gör mysig röst, synd att hon inte kom vidare.

I'm lost without you



Nu är jag redo för ett avsnitt av lost, med te och nerbäddad i sängen.

One enemy is too much, one thousand friends not enough


Fina Ransa



Vi är hundvakt åt grannhunden i veckan och se hur fin hon är!

Gårdagen va jätte bra, skönt att ha en systerdag emellan åt, bara hon och jag. Hittade en skinnjacka som jag antagligen köper med mig hem när pengarna hamnar på mitt konto. :)

Blev ingen dagens i torsdags heller, va något fel på bilduppladdningen.

10.59



Börjar 12.10 idag så jag behövde knappt ställa klockan. Sitter iaf redan redo för att åka, behöver bara borsta tänderna och fixa håret lite snabbt. Senare så kanske jag fixar till en liten sorts "dagens", gillar inte riktigt att säga så egentligen haha.

Skinnpajen



På lördag ska jag och min syster till Göteborg och jag ska kika efter en skinnjacka. Så om någon har tips om vart man kan hitta någon snygg för max 500-600 så kan ni gärna hojta till (ingen med "fårpäls")!

Jag är inte deppig för det



1 september men det är inte jag deppig för. Jag sitter ju här med marabou som pojken min har köpt åt mig.
Tänkte ta och krypa ner i sängen och se oth eller lost för att försöka få min förkylning att försvinna.

RSS 2.0