Sista januari.




Dags att hoppa in i duschen!

I rymden finns inga känslor



Okej, jag ska bli bättre på att uppdatera här, men det är svårt när man inte har så mycket inspiration. Nu ska jag iaf lägga mig och kolla på i rymden finns inga känslor. Natti!!

p.s blir nog en kopp te till filmen också ;)

Happy smile



I helgen har jag vart med min fina pojkvän som gör så jag känner mig så trygg. Efter att ha haft en natt med gråtandes (tack vare ps I love you) så kändes det bra att få skratta och vara lycklig med honom. Påtal om tårar så sitter jag och ser på spårlöst, gråtit en skvätt även till det. Vad tusan, är det bara jag som blir mycketmycketmycket känsligare på vinter? Fällde allt några tårar när jag såg avsnittet av one tree hill förut som gick igår också. Det är sjukt att det kan ändras så mycket pga årstider och det ger ett till + på plussidan till varför jag längtar till sommaren så mycket haha.

Stop the time



Tycker dessa klockor är skitballa och har suktat efter de ett bra tag. Får se om det blir att köpa kanske, de har ju inget farligt pris precis.

Påtal om pengar såg nyss någon som vann mina 36 miljoner på postkodmiljonären, fattar inte hur de kan med att ge bort mina pengar?

Kissekatt

Ibland är det kalas att ha en katt, så slipper man ju gå in i duschen.


Inbakad fläta är inte alltid det lättaste



Igår lyckades jag göra en fin inbakadfläta på mig själv, helt utan spegel bakom mig för att kolla i samtidigt, dock är det säkert ända gången det kommer bli någon så bra haha.

Idag har jag hunnit med skolan, äta, dricka te, sova, hitta mina nycklar, laga köttfärssås, göra smoothie, toppa håret, duschat och nu dricka te.

En underbar kofta till ett par ljusblå jeans



Alltså galet vad dålig kvalité på bilden/bilderna det blev men jag får fixa det sen:) Blev nog något knas i photoshop.

Nu skriker mina smaklökar efter te så jag måste verkligen dra mig till köket för att fixa det. Annars så ska jag strax dubbelklicka upp mitt cv skrivande och försöka få ut något saftig som jag kan söka sommarjobb med, det återstår att se.

En liten present




Min bror har varit hemma ifrån Irland över helgen och kom då hem med en liten present till mig. Chaite ifrån Starbucks som ni ser på bilderna över och det är så otroligt gott, men dyrt om jag jämnför med vanlig te. 15 påsar kostar ca 50 svenska kronor men det funkar kalas om man använder tekanna som jag gör till dessa tepåsar!

2011



bilder från någons trumblr

Bilderna säger väl det mesta!! SOMMAR

Började dagen med en kopp te och ska nu dra mig till köket för att hitta något att äta, vad det blir återstår att se.

TÄVLING



Påtal om tänder så kör vi en tävling igen!

Reglerna är!

1.
Man ska "Gilla" deras facebook sida, www.facebook.com/easewhite,


2. Sedan gilla deras 6 produkter, alltså klicka på gilla knappen på varje produkts sida på www.easewhite.se
Här har ni direktlänkar
Produkt1
Produkt2
Produkt3
Produkt4
Produkt5
Produkt6

3. Sedan skriva en kommentar man tävlingsinlägget att man är med.  (namn, mailadress och ålder ska finnas med i kommentaren)

Tävling håller i sig i en vecka och avslutas då 20 januari. Ingen åldergräns så det är bara att köra på. Lycka till!



Avslutad!!!!

Jag har använt mig utav lottnings metoden, då jag skrivit upp namnet på lappar och låtit min mamma lotta upp en.

Vinnaren är sofia, grattis! Jag har kontaktat dig via mail :)

Tandblekning från EaseWhite kan du läsa mer om här
Hejsan, jag vill inte att detta ska värka som en spamkommentar men jag vill vara tipsa om att jag har en tävling på min blogg som man kan vinna tandblekning i, om det är något för dig så får du gärna vara med och tävla :)

före och efter tandställning



Jag har under ett tag att funderat på om jag vill visa bilder på mina tänder som dom såg ut före och under processen av tandställning och har nu beslutat mig om att jag ska visa. Jag kan om inte annat inspirera folk som har chans att få tandställning men som tvekar.




Såhär såg mina tänder ut ifrån första första början. Jag var då 10 år och tog röntgenbilder och där visade sig att min framtand som ännu inte kommit ut på bilderna var jättesne. Detta är svårt att förklara men om du håller handen framför dig med handflatan mot dig (vi säger att det är så tanden ska vara) vrid nu handen så handflatan är rakt mot vänster, så är det min tand var istället. Hänger ni med?



Jag fick då dra ut min mjölktand för att vi skulle kunna börja så fort som möjligt med att rätta till den tanden. (jag var sen med att tappa tänder)




Tyvärr har jag ingen bild på hur den tanden såg ut när den kom ut, utan jag har bara efter då dom rättat till den. Som ni ser på bilderna över hade jag bara "räls" på framtänderna och tanden rätta till sig förvånandes fort.



Detta är mina undertänder samtidigt som jag tog den bilden ovanför.

Emellan detta så har jag ju "vilat" tänderna och bara haft stöd på baksidan som håller fast tänderna på den platsen som tänderna då hade. Jag har också besökt tandläkaren för att dra ut tänder och dra upp nya, jag var som sagt väldigt sen med tänderna och hade också för liten munn för att alla tänder skulle få plats.

På höstterminen i 9an (2008) så fick jag sen räls på underkäken, det gjorde ont och va en plåga med alla skavsår i munnen. På höstterminen i 1an (2009) så fick jag min räls på överkäken, det kan jag säga gjorde ondare och det var verkligen inte skönt alla gånger. På slutet hade jag också en sorts tråd som skulle dra ihop gluggarna.



Jag tog bort både över och underkäken nära inpå julen 2010 och hade då alltså underkäken i ca 2 år och överkäken ca 1 år.
Detta är det slutliga resultatet och jag är hur nöjd som helst!!!! Så har ni chansen att få tandställning så ta den. Det är verkligen värt det trots smärtan osv. Jag är också säker på att ni kommer bli precis lika nöjda som jag är.

Som en ny människa



Jag måste säga att detta är den enda bilden som jag kan lägga ut ifrån korten som är tagna hos Ylva, resten är inte direkt fagra haha.

Kom precis ut ifrån en skön dusch, nu är jag som ny igen (nästan). Ska snart sätta mig framför tvn samtidigt som jag målar på nytt lack på naglarna.

Förresten så gick tandläkaren bra idag. De limmade dit det som lossat på baksidan och gummibandet på framsidan är nu borta och det är kalasfint!

Make me smile




Idag trotsade jag kylan och tog på mig skinnjackan och converse och förvånad blev jag. Det var inte så kallt som jag trodde, fast jag var ju inte heller ute så lång stund. Men nu när graderna gått upp till 0 gradigt så blir det nog att ta på sig en tunnare vinterjacka, blir för varmt med den tjocka jag har nu.

Just nu sitter jag här i min goa byxdress pyjamas och ser på top model 15, ska snart ta på mig nallepuh tofflorna och steka lite hamburagare att äta. Imorgon ska jag till tandläkaren, hoppas på att det går bra.

H&m spring 2011



Har haft dessa fina plagg på datorn ett tag och nu har jag gjort ett kollage för att visa er. Det är ju sjukt vad fina kläder h&m spring har iår, nästan alla dessa plagg är ett måste att ha, hoppas bara plånboken är min vän. Jag bara älskar det.




Jag menar, ser ni? Vad väntar jag på?

Känn ingen sorg, för mig Göteborg.



Nu beger jag mig till denna tösen i Göteborg, ska bli så himla härligt att äntligen få träffa henne igen, va så himla längesen nu. Vi hörs väl antagligen när jag kommer hem igen, förhoppningsvis med några bilder. :) ha det sålänge!

Ögonskuggor




Denna ögonskuggepaletten fick jag av min kära mor och far i julklapp. Den kommer ifrån ELF och de skuggor jag har använt av den än så länge har jag verkligen tyckt om. Tycker om de bruna nyanserna då jag trivs som bäst i de lite mer naturella. Men tycker om de grå/svarta och några andra färger också som jag kan använda då det är dags för party. Ett tips till er? Ja verkligen!

New years eve





Detta är lite utav nyårskvällen i bilder. Kan säga att det bjöds på god mat, skratt, dans och kramar.
Nu är det bara att se till så att 2011 blir ett fint år. Så gott nytt år på er allihopa! Lite sent, men bättre det än aldrig? :)

RSS 2.0