1a advent



Lite adventsfirande igår såklart.

Första dagen i skolan efter praktiken idag, sista lektionen inställd. Jag är ju nöjd med dagen iaf.

stjärnfall



Vi åkte till jula för att se om de kanske hade sån belysning men icke sa nicke. Va alldeles för utplockat, och det är ju rätt förståeligt. Vi tog också en sväng till coop och visst fanns det en sådan där. Så nu har jag det mysigt här i rummet. Ikväll drar jag på 200 dagars, 200 dagar till studenten? Det var inte illa.

Ljus



Nu ska jag plocka undan julpapper och paketsnöre och sedan försöka hitta min ljusstake på vinden. Egentligen har jag spanat in ett "stjärnregn" som man trär på som en gardin i fönstret, skulle ju vara så fint. Men jag får väl snällt vänta tills på måndag eftersom mor och far inte vill åka till Skövde på lönehelgen. Men har ju iaf något tills dess.

Imorgon tänds första ljuset och vilken god frukost det kommer bli med lussekatter!

Lustiga katter



Detta är vad jag ägnat kvällen åt. De blev jäkligt goda och kommer nog vara slut tills på söndag.
Jag har även slått in lite julklappar, hur juligt känns det inte? Jag som brukar göra det dagen innan julafton.

det där som kommer bli kanon



Har hunnit se två avsnitt av Gossip girl, ätit tacos sedan sist och ska snart göra mig en kopp te, dammsuga mitt rum och ta en snabb dusch.

Imorgon inleder jag min sista praktikvecka för att sedan gå tillbaka till skolan, dock inte så länge då det snart är jullov, som kommer bli kanon tror jag. Min kära bror kommer hem ifrån Irland, det ska ätas julskinka, träffa vänner och pojkvän, jobba och fira in ett nytt år. Jag bara väntar och på söndag är det ju redan första advent. Trots praktik så ska jag försöka hinna att göra lussekatter tills dess och det kanske till och med blir att göra det samma dag så är de verkligen färska. Men te stod på schemat, hejs!

GRIESSON



Vill man göra mig glad så ska man köpa detta till mig :)

18 november



Något nytt. Dumt att praktisera på indiska då de har "halva priset på reapriset" och man har tillgång till all rea på lagret. Dumtdumt.

mirror



Tar mig en dusch.

halsring



Ville bara visa denna fina halsring som jag beställde ifrån stylebytyra tillsammans med Therése för ett tag sedan, vi tyckte så mycket om de båda två så vi beställde varsitt i samma beställning.
Dock hade jag inte tänkt att matcha den med denna gosiga tröjan, men det förstår ni nog.

Imorgon har jag lite sovmorgon då min handledare på praktiken är ledig, detsamma på fredag. Så nu ska jag göra en kopp te (finns det någon bättre dryck?) och samtidigt se på de fyra tjejerna i sex and the city.
Ska se om jag inte kan fixa lite bilder på nytt som jag handlat in imorgon, skulle ni vara intresserade av det?

Blogkeen



Fick hem denna present på posten förra veckan ifrån blogkeen, liten tidig julklapp. Jag har ännu inte hunnit prova mascaran men mintpastillerna däremot smakar utmärkt! Tack så mycket.

111111



Nu kilar jag iväg för att fira min fina väns nytagna körkort! Hon är allt bra hon.

New shoes



Idag gick jag hem med ett par skor i handen efter praktiken. Det blev ett par svarta, varmfodrade kängor i läder. Nu ska de bara smörjas sen så är de redo att användas!
Har visst visat "nytt" de senaste och det blir mer kan jag lova. Men jag ska väl försöka göra andra inlägg också, dock svarar ni aldrig på vad ni vill se mer utav, tyvärr :)

rosor och blad



Här har ni ett utav de fina sängkläderna jag köpte på Ikea. Jag älskar det verkligen och ska krypa ner i det nu.

stickat



Eftersom jag fick hoppa in och jobba nu ikväll efter praktiken, så har jag inte hunnit ta några bilder på de jag köpte igår. Istället visar jag en fin stickad tröja som jag redan hade tagit kort på men missat att visa er. Den inhandlades då vi var i Göteborg med skolan och den är otroligt mysig.

Ljusiga söndag



Idag åkte vi en sväng till Ikea i Jönköping. Den butiken är tyvärr lite farlig för mig som gillar inredning.
För mig blev det mest småsaker, ljus/ljushållare, sängkläder och en kruka. Tänkte ta och visa er lite utav det imorgon efter att jag kommit hem ifrån min praktik, eftersom ljusen på bilden är gamla.

Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i säng så att jag kommer upp imorgon, 7.33 bär nämligen bussen till Skövde av.

sex and the city såklart



Trots att jag faktiskt sitter här ensam i mitt rum förutom min fina katt, så mår jag bra.
Trots att jag imorgon ska försöka tvinga mig upp tidigt, fara till vårdcentralen och förhoppningsvis få ge ett blodprov, så mår jag bra.
Jag mår sådär härligt bra. Att även om det inte är bra precis nu, så är mitt liv ändå helt underbart och jag känner att jag skulle kunna erövra världen med min lycka.

Fast jag ljög nog för er, jag har sällskap. Av 4 tjejer som bor i New York och är sådär himla härliga att man bara önskar att man var den femte tjejen.

RSS 2.0