Ledigheten




Nu börjar verkligen sommaren komma, det vet man säkert när folk går barbenta i skolan, och om inte det med mycketmycket tunnare lager med kläder.
Imorgon ska jag trots min vilja ta mig mig upp så jag kommer till skolan klockan 8 även om jag har sovmorgon. Detta endast för att jag är grymt stressad inför det som ska göras färdigt och jag behöver komma lite före folk inför min ledighet. Men det ska gå bra ändå tror jag, vi har en inställd lektion imorgon med så vi slutar tidigare än vad vi brukar.

Ikea


Enda sedan jag var på Ikea med mor och far för ett tag sedan så har jag ångrat mig så innerligt att jag inte köpte något av dessa sängkläder. Älskar det där ljusa och "romantiska" i inredning. Nästa gång jag är där så blir det bannimig nya sängkläder och fin inredning.

Förresten, har ni märkt att jag bytt bakgrund? Ingen stor förändring, men tllräckligt stor iaf.

flitigt i sommar




Haft en liten bloggpaus här under helgen, dock inte med flit. Här har ni iaf byxdressen jag köpte i förra veckan, är otroligt nöjd och kommer nog användas flitigt i sommar. Är ute och hänger i solen såklart nu, 20 grader i skuggan är inte helt fel.

18 grader



Detta är något man kunde klä sig i igår i den varma solen, blev till och med varmt med detta. Hur underbart är inte det?

Idag har det vart varmt också, 18 grader ungefär. Dock så ville inte alltid solen titta fram utan gömde sig bakom moln ibland. Men jag var iaf i Lidköping idag och fixade pass, medans mamma handlade efter det så tog jag ett varv på torget och hittade en fin byxdress!!! Visar er den i något inlägg snart.

långkjolen



Här har ni en ny kjol som jag beställde ifrån Nelly.se för ett tag sedan. Den är en aning lång för korta mig men den passar utmärkt att ha högre i midjan och man får istället någon känsla utav att det är en långklänning. Jag älskar den.

Har suttit ute i solen inprincip hela dagen och det har vart otroligt skönt. Suttit i shorts och linne och det blev trots det svinvarmt, så jag njuter och älskar vädret ockå.

vårkänslor



Den här bloggen uppdateras väl inte som bäst på helgerna kan jag inte påstå.

Imorgon så ska jag visa er en eller två nya saker jag har här hemma och faktiskt har haft ett tag haha. Jag funderar också på att ändra om lite i designen här, är så sugen på att fixa lite nytt och fräscht. Vi får se om jag orkar helt enkelt. Nu ska jag dricka te och njuta av att jag inte har någon tid att passa för att gå upp imorgon! Nästan iaf, tandläkaren 12.50, men så sent lär jag inte vakna.

Acke är allt fin



Såhär söt är min fina Acke när han är nyduschad.

Nu har jag fyllt upp min skål med endast dumle och jag är redo för kvällen. Veckan början lida mot sitt slut och lovet mot sin början. Jag längtar till att få sova ut.

Rossano grön



Makeupglasögon: Specialglasögon som slipas i dina styrkor. Du viker ner ett glas i taget när du ska lägga din makeup. Makeupbågen går inte att låna hem. Bågen har fjädrande gångjärn.

Det va en jäkligt smart brilla det!! här finns de.

Vi välkomnar dig till Sverige igen



De fina bilderna på mig har en ung fotograf, 7 år tagit på mig, tack Simon!

I lördags så kom min bror hem på besök ifrån sitt bostadsland Irland. Så igår åkte vi till kära syster och där bjöds det på fika!
Igår var det otroligt fint och soligt här i Skara, i Mariestad där syster bor var det dessvärre lite mer disigt, fast finns väl inget att klaga på när det är så pass varmt som 15 grader i skuggan, äntligen säger jag! Inte nog med det så vänder det om mot påsklov på fredag istället för vanlig skolvecka, ska bli otroligt skönt.


cornflakeskakor



Gjorde dessa goda saker förut, var så länge sen jag åt dom. Jag och min gamla klasskompis gjorde alltid dom när vi träffades utanför skolan, sedan hade vi en klassisk tupplur efter att alla var slut, haha.

Nu ser jag på big brother och ska sedan sova. Godnatt!

tumblr


Tjena, har för ett tag sedan gjort en god fruktsallad som bestod av apelsin, mandariner, äpplen och banan, detta serverades med vaniljvisp. Det är så otroligt gott med fruktsallad också, måste göra det oftare.

Nu tar jag det lite lugnt och dricker te. Solen skiner ute förresten, så himla skönt, synd bara att det blåser så.

Min fina vän Nathalie



Tyvärr så fick bilderna jättedålig kvalité när jag ladda upp de här på bloggen och det var för att dokumentet var så stort och det ville sig inte riktigt i photoshop.

Men nu har jag iaf haffat åt mig några bilder på min fina vän Nathalie som ställde upp som modell. Jag är hur nöjd som helst! Nu hoppas jag bara på ett bra betyg.

godkväll



Tjena, såg på Big brother för ett tag sedan och gluttar nu lite på transprogrammet som började direkt efter.
Men hade nu tänkt borsta tänderna och lägga mig för att vara pigg imorgon på uppvisningen. Slutar som vanligt 11.10 imorgon och då ska jag lägga lite papper i postlådan och vid 17.00 blir det att foto min fina vän Nathalie för en fotouppgift i skolan. Vi får se om det blir några bilder ni kan få se :)

RSS 2.0