näst sista sommardagen



Idag var vi hemma hos min fina syster och firade att hon fyllde år. Det blev god bärpaj med vaniljsås till fika och det gick även att sitta ute, med jacka!
Imorgon är det sista dagen på denna sommaren om man ska se på vad månaderna säger och jag tycker faktiskt inte alls om det, Men det finns inget att göra åt och ju fortare det går över desto fortare blir det ju sommar igen.
Imorgon blir det även att se bio tillsammans med min pojkvän efter skolan och på torsdag är jag ledig och då blir det som det ser ut nu lite utgång med några fina ifrån klassen.

Nu ska jag se till så det iaf blir lite ordning och reda här i mitt rum, sedan ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorgon, det är nämligen 8.00 som gäller.

Måndag kväll



Just nu sitter jag här och äter Marabou digistive efter en lång dag i Lidköping. Vid halv 10 imorse tog jag och några till i klassen nämligen bussen till Lidköping för att möta upp resten av klassen och ha en mysig dag hemma hos en lärare. Vi såg på film, grillade och åt paj som efterrätt. Istället för att dra hem rätt så tidigt så stannade jag, Victoria och Ronja kvar i Lidköping då vi skulle göra annat där lite senare, jag bla skulle köra på lite terorikurs. Nu däremot så är det slutätet på chokladen och jag ska göra mig redo för sängdags och sedan krypa ner hos min fina katt som så fint ligger och väntar på mig i sängen. Det tråkiga med honom är att han måste väcka mig mitt inatten för att han blir nödig eller hungrig och vill ut.

Det ska firas



Andra toppen utav dom topparna jag köpte i Göteborg!
Det är fredagskväll och de flesta är väl och dansar i Skövde på matfestivalen. Men icke jag för jag ska jobba imorgon och ska jag vara ärlig så är det rätt skönt ändå, för jag är så himla trött.
Imorgon efter jobbet så ska jag och min bror åka till Mariestad för att fira våran fina syster som fyller år på tisdag, kameran ska åka med så ni ska allt få se bilder när jag kommer hem. Nu ska jag fortsätta att se CSI Miami som går på femman, sedan ska jag packa allt så jag får med mig det jag ska sedan är det nog hopp i säng så jag kommer upp i tid imorgon :)

Godkväll



Hejsan! Idag har det vart en rätt skön dag då jag slutade klockan halv 12, och jag har bara expo inbokat på schemat på torsdagar så det är ju inte allt för jobbigt :D Morgondagen gillar jag dock inte, det konstiga är ju att dom alltid ska sätta allt på fredagar och att det alltid ska bli att gå sent då, 3 år i rad.

Men precis just nu ska jag iaf äta kvällsmat bestående av så himla goda nybakta frallor som city gross bakar, det var varma och nya när jag köpte dom :D

Första dagen



Idag var det första dagen i skolan för detta läsåret vilket också är mitt sista, tänk att jag redan går tredje året när det var nyss jag träffade min nya klass för första gången. Det var i vilket fall ganska skönt att få träffa alla även om det kommer bli en pina att gå upp och ta sig dit senare under läsåret.

Hur söt är inte Acke på bilderna förresten? Kan inte sluta ta kort på han för att han är så söt.

23 augusti 2011



Här har vi en utav de nya topparna, så fin tycker jag.

Det dras till mig



Godmorgon gott folk. Igår blev det ingen uppdatering för då befann jag mig hela dagen i Göteborg med Sofia hela dagen.
Vi gick in i en riktigt farlig buktik där kläderna bara drog sig till mig och det slutade med att jag gick ut med 3 toppar, sicken tur att de var på rean. Tänkte iaf visa er topparna senare, nu ska jag fixa mer te och kanske någon frukost.

Även om det antagligen inte kommer vara någon som hojtar till här på min fråga, men är det något speciellt ni vill se här i bloggen? Visar jag er fel saker?

Bomb



Hej alla fina! Egentligen har jag inget vettigt att säga för jag har inga passande bildtexter till mina nya bilder. Utan jag vill istället bara bomba er med bilder men det kanske inte är så kul det heller.
Ute lyser solen och jag har klätt mig i klänning som var allt förlänge sen. Eftersom det blev tidig frukost idag så kurrar magen så jag ska ta mig ut i köket och se vad som finns.

Resten av ditt liv



Det här med en stor klumpig kamera är inte så pjåkigt att ha i sin ägo.

Acke och ve



Min lilla goding när han var rätt så färsk och kom hem till oss. Hade jag fått bestämma så hade han gärna fått vara sådär liten och pluttig ett ganska långt tag till, även om han är hur söt som helst nu också. Tänk att bara bära en liten skit som är lätt som en fjäder och nästan får plats på två händer. Men ack(e) och ve vad söt han är nu, med sitt större huvud och lurvigare svans. Ska nog faktistk gå och ge honom en puss eller två bara för att.

Behöver bli verklighet.






Jag älskar de ljusa färgerna, det är så jag vill ha det i mitt hem i framtiden. Det är ju redan nu vitt i mitt rum och jag kan inte göra annat än att älska det.

Dessa bilder har jag fått tag på weheartit och den sidan ger mig så mycket inspiration så mitt huvud snart sprängs av idéer. Får se till så att de kommer ut snart och blir till verklighet.

Det finns ju alltid de nätter man helst vill undvika



Nu är det dags för sängen, skulle kunna somna precis nu om jag ville. Skönt det iaf, slipper jag och vrida och vända mig. Min kära katt ligger i sängen redo för att lampan ska släckas i taket, så jag får väl snällt släcka den och lägga mig bredvid honom. Vi hörs imorgon!

2 år med världens finaste kille ♥



Har haft en fin helg med mina fina ängel. I fredags hade vi nämligen 2 fina år och det är helt sjukt hur fort tiden går och sjukt hur bra jag mår.

Imorgon är jag ledig ifrån jobbet så då har jag passat på att boka in en körlektion. Nu däremot så blir det hopp in i dusch.

rött och sött



När jag kom hem idag så fann jag dessa goda ting i kylskåpet. Nu istället är jag sugen på popcorn och grillchips och funderar på om jag kanske inte ska ta och poppa lite.

Förresten så står första körlektionen på körskola med i min kalender nu, det ska bli spännande och se hur det går.

P.s behövs mer uppdatering hä på bloggen men jag känner att ni är urkassa på att kommentera så har ingen stor lust att uppdatera ett helt lass på en vecka och sedan ha 0 nya kommentarer i veckans slut. Så vad tycker ni? Ska både jag och ni bli bättre på att skriva här?

värmen kommer väl tillbaka?





Egentligen så har jag inte så mycket att säga. Jag kan iaf säga att jag hoppas på mer soliga dagar denna sommaren för jag är inte redo med att den värmen ska ta slut ännu. Imorgon så ska jag upp för att jobba så idag blir det bara lite mys här hemma med popcorn och en film.

Hoppas ni har en fin fredag!!

500 asiatiska rätter



I måndags så var jag och Amanda i Borås för att kolla in nellys outlet. Fick med mig ett heltvitt skal till min iphone ifrån den byggnaden. När vi skulle med bussen tillbaka till centralen så hade vi tid över och gick in på ica där bredvid (tror det var ica) för att köpa varsin cola. Vad stöter inte vi på om inte dessa goa kokböcker, 2 för 99:-, varför inte? tänkte vi och köpte så vi fick varsin.

RSS 2.0