My space



Tro det eller ej, men jag sitter och pluggar första dagen på mitt lov, är väl lika bra att få det gjort tänkte jag!

Det regnar köttbullar



Såg nyss Det regnar köttbullar, så himla söt film! Haha.

Annars så har vi haft öppethus på skolan idag. Rätt trökigt, men blir så fint med en go klass och nu har jag LOV LOV LOV!!!

Acke



Världens finaste hund när han va valp! Så korta öron, så söt.

stronger than jesus



Har vart en tyst helg här, tyvärr. Så för er som vill ha bättre koll på när jag uppdaterar så trycker ni här och följer mig via bloglovin. Annars så ska jag snart hoppa in i duschen och sedan blir det lite tv.

P.s klädseln över är grymt enkel men ändå så snygg, vill ha ett par kängor.

Jag älskar din röst som får mitt inre att le



Min älskling som jag saknar mest av allt just nu!

If you wew a song, i'd put you on repeat



Jag är mätt men blev så himla sugen på tacos så ska snart stoppa i mig lite, efter det ska jag hoppa in i duschen. Sen planerar jag in lite varm oboy med grädde och kanel samtidigt som jag ser på kvinnors hemliga liv, ev lite senare med greys och kungarna!

Dunjackka vs skinnjacka?



Snygg jacka som finns på Vero moda, en som man faktiskt skulle köpt om det va någon idé, fast är ju inte riktigt det när det nästan redan är för kallt med en skinnjacka. Synd är ju det. Men förtusan, man kan va lika snygg i en tjock dunjacka, eller har jag fel?

Finns inte mycket mer att säga


Gossip-girl



Jag älskar verkligen Gossip girl, vill bara se nästa avsnitt när jag ser ett. Blair och Chuck är ju så fantastiskt fina tsm också. Alltid dramatik och mystiskt i serien så det händer ju alltid något också. Så det är ju ingen serie det bara handlar om rykten, kärlek och inget händer. Den här scenen över var så fin så den fick mig att börja gråta.

Vilken blir det då?




Bilderna är lånade utav Amanda och Cornelia.

Åh har så svårt att bestämma mig om vilken telefon jag ska skaffa, måste klura på detta. Iphone är ju snygg men Sony ericsson elm är ju mycket enklare och det är som Maja säger att det känns lite som att Iphone har mycket mer att erbjuda än vad jag egentligen behöver och kommer använda (men självklart kommer jag ju använda det ifall jag har den). Medans Elm har det jag behöver och det jag använder nu. + att jag haft sony ericsson hur länge som helst så känns osäkert att byta, men jag vet verkligen inte, för jag dras till båda två.

Har ni något att tycka om dessa?

Vi kör på en dagens klädsel



Skulle behöva lite värme nu faktiskt, fryser om fötterna. Är också sugen på thaimat (som alltid) + cheez ballz som jag hoppas att pappa kommer hem med sen. Tog lite foton till skolan förut, som vi ska ha i våran tidning om oss själva haha. Så förhoppningsvis kan jag komma lite längre nu, ska fundera ut ett bra minne att berätta om i tidningen också, blir nog bra i slutändan.

flytt till Dublin?



Ryktet va så rätt, min bror har fått jobb på IBM i Dublin. Grattis jonas!!!!!!!

Kisse misse



Varje gång jag tar fram kameran och tar kort på kissen min så har jag en känsla av att han vet att dom kommer hamna här på bloggen så han ändrar från sockersöt till en lite tuffare look. När man ser dom här bilderna kan man egentligen inte tro att det är han som ligger och myser med en, en hel dag och dregglar 10 liter bara av ett litet klapp på huvudet.

Så fina.




Fick hem ett par örhängen idag på posten. Skicka iväg det ifrån nelly i onsdags och jag är jätte nöjd. Skitbra för bara 26 kronor! Kommer definitivt komma till använding. Snart ska jag prata med min bror, hört rykte om att han fått jobb i Dublin.

Toppen!



Så himla fin topp, skulle inte skada alls om jag fick bära den.

sometimes



Ska fixa något att äta om en stund (+ te). Sedan så blir det Plastikkirurgerna -> Greys anatomy - > Kungarna av tylösand på tv. Innan det blir det att läsa i engelska boken som ska vara utläst imorgon.

I'm in

Jag är med i denna tävlingen och tävlar om ett presentkort värt 300 kronor.
På hemsidan paulamyo.com där man kan shoppa upp presentkortet på är min favorit denna tunikan.

22.48



Här får ni en liten outfit som det så fint kallas ;)
Idag har jag spänt tandställningen och fått bort tråden eller vad man säger på baksidan på ovansidan, så nu ska det allt börja hända lite mer där i munnen. Lite ömt just nu, men jag får leva på "mjukare" mat. Nu ska jag kolla några enstaka bloggar och sedan så ska jag sova gott och hoppas på att jag är pigg imorgon som jag vet redan nu att jag faktiskt inte kommer att vara.

Glajjor



Har fixat glasögon nu! Va hos optikern i tisdags och gjorde syntest/beställde vilka jag skulle ha osv och i fredags va dom färdiga, så gick otroligt fort! Hoppas det är det som orsakar min huvudvärk nu så jag slipper den.

Rudolf den store



Haha han är en pudding framför kameran. Ska sova om ett litet tag så jag är redo för dans imorgonbitti.

Koftor som håller dig varm.



Måste ta tag i att köpa koftor, har bara några stycken och känns som att jag använder samma varje dag.
Sånna här älskar jag, lite gamla, mönstrade, secondhand koftor. De är dom mysigaste enligt mig!

100 glosor



Med detta framför mig så är jag redo att plugga in 100 glosor i engelskan varav 20 jag kan + lite verb osv. Känns gött att jag ska kunna det till imorgon så är väl bara att dyka ner i boken nu antar jag.

Nu ska vi sova som en bebisrumpa



Nej men se där vilken snygging!

Nu ska jag sova trots att jag har sovmorgon imorgon. Behöver verkligen sova ut för jag är så himla trött, känner på mig att jag kommer somna som en liten bebisrumpa. Fast dom kanske inte sover så bra, men sött och det är ju alltid något?

Lille grisen min





Har försökt hela dagen med att ladda upp dessa bilder i png format för hört att det ger bättre resultat men ack så krånglar blogg.se som vanligt och det går inte just nu iaf.
Jag träffade iaf denna sötgrisen i fredags som va bosatt hos Lisa som jag spenderade natten hos. Det är en liten flicka på 6 veckor som också har 3 systrar. Fast den här var helt utan tvekan min favorit, jag är lite kär tror jag.

Nu ska jag gå och äta min pizza som mamma/jag gjort!



Lidköping



Igår tog hela fotoklassen med sig varsin kamera och åkte till Lidköping. Vi fick lite uppgifter att göra, men varför inte passa på att ta andra kort? Ser ni att mitt hår har blivit mörkare också? Kalas

RSS 2.0