23 aprilDet var inte igår jag uppdaterade och jag har fortfarande inte så mycket att säga.
Jag har köpt en majkrans utav grannen, är inne på min sista vecka på min praktik på h&m, jag var ute och dansade med min fina Ellinor i lördags, min älskade katt har blivit biten och på torsdag är det 50 dagar kvar tills jag tar studenten.

PyjamasLite pyjamasfynd ifrån London, så himla sköna att sova i. Dock har jag missat att ta kort på en men det gör väl inget det.
Nu blir det att äta frukost, är sugen på gröt.

Dr denimHar lyckats bocka av en sak utav min lista på "want" iaf. :)
Beställde mina dr denim från rutbutiken.se, leveransen kunde vart lite snabbare och lite tråkigt när de inte håller de leveransdagar de står att det ska vara. Men det som väntar på något gott väntar aldrig förlänge ;).

TragusVar inget värre än en tragus som jag var spänd över i söndags. Jag klarade det utan att hålla min vän i hand, eftersom de tog in oss i två olika rum. Jag är mest stolt över henne som skulle göra tungan och var så nervös. Att hon då vågade gå in i ett rum ensam med en karl utan att säga emot. Att man faktiskt inte hörde henne gråta ända in till rummet jag satt i, utan man hörde henne skratta fick även en själv att slappna av. Där låg man på bänken redo för att få ett självmant hål i kroppen och tack vare sin vän klarade man det utan att skita på sig av nervositet.

1 aprilÄr lite spänd över vad som komma skall.

RSS 2.0