cruisingen, falköpingen



Nu drar jag strax till bussen som tar mig till Falköping. Där blir det att möta upp Maria och dela kvällens/nattens äventyrer med henne.

dance like a rockstar



Fick en jäkligt god frukost idag måste jag säga, finns nog inget godare än ett ljust bröd med tomat på.
Idag och det en jäkligt kall dag som är som en höstdag, regnar och smattrar som tusan mot fönstret. För att värma upp mig så ska jag fixa en till kopp te (får inte nog) och sedan ska jag nog städa mitt rum som jag aldrig gjorde igår och dansa samtidigt till hög musik så jag får upp värmen ännu mer.

- Meredith; “I make no apologies for how i chose to repair what you broke”




Saknar att dricka te samtidigt som jag kollar på Greys Anatomy, det får gärna börja snart för jag vill veta hur det fortsätter.

Annars har det precis vart Csi NY för mig och nu blir det Criminal Minds, med te såklart.

we need some happiness so we can survive



Idag åkte mamma och pappa till Stockholm över dagen för att hämta lite saker och hälsa på min bror. Ångrar att jag inte följde med för jag har redan tråkigt. :(
Ska iaf snart hoppa in duschen för att värma mig och sedan ska jag nog städa mitt rum, men först så ska jag säga skål och dricka upp mitt te.

new things to love



Fick hem ett till paket ifrån nelly.com i måndags och blandannat dessa låg i det paketet, sen va det också ett par skor. Dessa fina örhängen va inte alls dyra faktsikt och ändå är jag otroligt nöjd med dom, billigt kan vara bra alltså ;)

vi ska hitta den där vägen som vi länge velat gå



Några bilder ifrån Emma i lördags, rätt trevliga tjejer det där.

Känner att det blivit lite tomt här på sistonde men jag har helt enkelt inte haft något att skriva och är inte så jäkla kul att bara höra babbel. Jag återkommer när jag har något vettigt att uppdatera med, hoppas det är bra med er tills dess!

let the music play



Om ett tag kilar jag i väg till bussen som ska ta mig till Emma, hos henne ska det antagligen bli en bunt trevliga människor och vi får hoppas på att det blir en trevlig kväll också!

Something new - nelly.com



Här är de sakerna som paketet innehöll. Och nej toppen är inte så urringad, den har glidit fram på galgen :)
När vi ändå pratar om toppen tänkte jag beställa en svart, men på något sätt blev det fel i beställningen och det såg jag ju efter jag beställt och betalt såklart. Men ska inte klaga, för den vita är jätte fin den med. Och skorna är perfekta, älskar dom. Perfekta nu till hösten.

Glad som en loppa



Gick och hämta posten förut eftersom jag är hemma och jag sprang nästan när jag såg ett paket ifrån nelly sticka upp, så glad blev jag haha.
Vad det va i paketet får ni se lite senare. Nu ska jag få lite mat i magen och kolla på oth, hörs senare!

Jag vet att alla hatar det

Att man kan bli så ivrig över att vänta på ett paket man beställt hem. Beställde nämligen hem ett par saker ifrån nelly.com igår och jag längtar som en tok här hemma! Dock blir jag jäkligt sur faktiskt haha. När rean alltid lyckas komma dagen efter man köper något. Nu är det nämligen rea på det jag köpte och jag kunde fått en till sak jag egentligen ville ha för exakt samma pris, bajs eller? Ni får iaf se sakerna när det anländer :)



Hittade denna skönheten på min grannes facebook också, min lilla fina Acke!

Jag ska bli som dig Pippi



I en sånhär ska jag strosa runt i när kylen kommer närmare. Har kikat runt och hittat lite olika mönster så mamma ska få kika på dom och testa sig på att göra denna fina tröjan till mig. Jag har nog velat ha en sån i typ två år.

Annars sitter jag här och bara tar det lugnt faktiskt, tagit en dusch för att fräsha upp mig lite och nu tog precis mitt kopp te slut. Ska fixa lite mat nu istället :)

oth och tv



Ja, jag skulle också vilja ha så mycket pengar så det kvittar om jag kastar bort hälften.

Har vart hos älskling sen i lördags och nu när jag vart hemma i några timmar så ska jag ta och fixa avsnittet av oth som gick i söndags och sedan ska jag se på tv tror jag. Hörs!

strawberry swing


yesstyle



Dessa skulle ju inte alls sitta fel att få hem, tyvärr har jag inte råd med alla men ska fundera över vilken jsg tycker bäst om osv. Och när jag sitter här och kollar på kläder så blir och välsigt sugen på att fixa min garderob, hänga upp det som ska hängas, får se om jag orkar med det senare då det blir lite svalare.

something about the sunshine



Imorgon hoppas jag på sol och bad!

Det ska njutas


Emmas bilder



Nu hade jag tänkt att jag skulle få på mig ordentliga kläder och inte slapp kläder. För snart åker vi till Skövde där jag hoppar på bussen med systersonen och tar honom hem.
När jag kommer hem ska jag nog njuta av en kopp te i detta höstväder?

forever in blue jeans



Fick med mig ett par jeans när jag var i Göteborg med Bella i fredags, är nöjd och fick dom för 200 på weekday!
Nu ska jag ut och lufta mig lite för jag får ingen luft här inne när det är så varmt + att datorn värmer på en hel del. Föresten så saknar jag Bella rätt mycket faktiskt.

Let's get this party started




Här är lite bilder ifrån i lördags. Bella åkte hem idag vid 11, inte det roligaste men jag får överleva. Eller iaf försöka, tror faktiskt att jag dör av värme istället. Men man ska inte klaga nu när sommaren äntligen har kommit och man kan ju faktiskt bo i poolen om man vill.

Idag har jag och Simon 11 månader föresten, jag älskar dig.

Göteborg



Lite bilder ifrån dagen i göteborg som jag bjuder på!

Girl just wanna have fun


Snart får vi väl hit en till brud och sen så blir det fest! Vi hörs

Vi degar en deg



Efter att jag och Bella har vaknat så har vi hunnit äta frukost och degat lite framför datorn (eller jag) snart ska hon få kika lite på sina saker och sen ska vi se om vädret tillåter solning. Senare får ni bilder ifrån gårdagen och kanske något på vad jag hittade i Göteborg.

Bellan stellan



Lite bilder som togs igår när Bella bus anlände. Vi tog en fika, myste och pratade. Saknat tjejen ju!

Jag tror det är kroppen alla tjejer vill ha?



Nu ska jag kila iväg ut i köket för att få något i magen, sen så ska jag ut i solen och sola lite, vi hörs!

All the right moves



Har aldrig något att skriva längre men kan väl berätta att jag ska bädda sängen fixa te och sen kanske se på tv.

hej rubrik



Orkar inte skriva men ska ta mig ett glas cola och kanske ut och se vad landskapet har att erbjuda.

Tea for one, please



Har precis dammsugit mitt rum och nu ska jag dricka lite te och kanske ta en kokostopp eller två.

So many hearts



Är redo för lite sallad!!!

2009-07-04




Jag saknar dig Victoria

Livet ska vara som en fjäril en sommardag



Med 32 grader i skuggan och 22 grader i poolen så trivs jag rätt bra faktiskt. Nu ska jag äta en PANis, hoppas ni inte läser detta förens ikväll, att ni är ute i solen istället!

born to run



Glömde väl säga det men, i onsdags åkte jag till Simon älskling och sen i igår åkte jag och besökte Ylva i Göteborg. Och efter att ha gått ca 5 km idag så har jag blåsor på fötterna.

RSS 2.0