chai latte

 
Du behöver
2 dl vatten
2 tsk chaite
2 dl mjölk
2 tsk socker eller honung
 
Detta räcker till ett latteglas
 
Såhär gör du
Häll upp vattnet och chaitet i en kastrull och låten sedan koka i ca 5 min.
Efter 5 min tar du av kastrullen ifrån plattan, nu häller i mjölken och sockret/honungen. Låt nu detta sjuda på spisen mellan 5 och 10 min. Sila bort chaitet och servera gärna med lite kanel och kardemumma på toppen av skummet. 

kissekatter

 
Var hos grannen förut och hälsade på hennes kattungar, så otroligt söta.
Lagom klumpiga och hungriga.

små brytareIdag köpte jag och mamma ett gott bröd som tydligen var en nyhet, 12 st små brytare. Gott till mellanmål.

objektivGud vad jag saknar min brors nikon AF Nikkor 50/1,8D objektiv som jag lånade utav han ett bra tag. När det ramlar in pengar i plånboken så är faktiskt det en sak som står högt upp på listan.

tradera

Nu har jag lagt upp lite annonser på tradera och fler annonser kommer säkerligen upp inom kort. Klicka här för att komma till min säljarsida

hallonpaj
Igår blev jag jättesugen på paj, så det blev en god hallonpaj med vaniljvisp till. GOTT!

frukost i höstvindarEn god frukost som jag åt för några dagar sedan. Har ni känt att det är höst ute? Kanske inte idag, men de övriga dagarna, varmt i luften men kalla vindar. Nu när hösten börjar falla över vårat avlånga land så är det ganska skönt att ha tid att äta ordentligt god frukost. Imorgon kanske det blir havregrynsgröt.

överraskning för älskade mammaIdag överraskade jag och min syster, våran mor. Jag tog henne till Mariestad där syster bor, självklart fick hon ha ögonbindel. Där blev det lite fix med hår och sedan drog vi på en fotografering. Hon blev rätt lugn när vi berättade vad vi skulle göra då vi hade lurat i henne att vi skulle göra något helt annat. Tyvärr har jag inga bilder därifrån då det var fasligt dyra, men det togs även några kort efter hemma hos syster.

en så kallad bloppis kanske

Hejsan, jag hade tänkt att rensa ut lite här hemma bland saker och ting. Om jag finner någon säljbart skulle ni vara intresserade av att jag fota och la upp de sakerna här på bloggen så att ni fick chansen att köpa?

sängkläder

 
När jag inte har så mycket att göra brukar jag kolla runt på internet på inredning, just nu vill jag ha dessa sängkläder från Ikea.

RSS 2.0