MysklapparHär är lite klappar. Klänning med spetsöverdrag, sjal, morgonrock, myssockar, tofflor. Fick även en vit mysig vilt utav mamma, men den orkade jag inte ta något kort på.

Jag älskar objektivet jag lånar utav min bror, speciellt att ta kort på detaljer och saker osv, så det är därför det är mycket sånt nu i bloggen. Frågan är ju om man ska köpa ett eget. Har förövrigt beställt ett par grymma skor ifrån nelly, hoppas de dympar ner i brevlådan snart.

julaftonsbilder 2Lite tråkigare bilder från julafton kanske.

klappisEn utav klapparna jag fick utav min andra halva. Luktar gottgottgott.

julaftonsbilder 1


Röda mulenIgår kväll drack jag röda mulen te som jag fick i julklapp ( det var jättegott, tack så jättemycket Helené).
Förövrigt så var min julafton jättemysig och det bjöds ju självklart på god mat och godis. Ska faktiskt strax ta mig en julskinkemacka hade jag tänkt och sedan hoppa in i duschen.

Dagen före dopparedagenJulgranen är uppe och klapparna utav mig har placerats under. Snart är det allt dopparedagen. Jag avslutar dagen före med en kopp te och en eller två lussekatter.

JullovNu när projektarbetet är inlämnat och jullovet börjat så kan jag äntligen slappna av lite. Jag tog mig äran att ta en eftermiddagslur och det hingrar mig inte ifrån att lägga mig tidigt ikväll.

Jag hoppas verkligen att den pyttelilla snö som finns på marken stannar kvar tills på julafton så man får en liten julkänsla, för det har gått så fort så jag har tyvärr inte så mycket av den känlsan.

projektarbete

Efter 12 timmars jobb med projektarbetet idag så lägger jag mig i sängen och sover ut iaf lite. Jag missar min långa sovmorgon för att gå upp klockan 6 för ännu mer jobb med det. Man är väl taggad.

4/4Det är fjärde advent och alla klappar är inslagna förutom en. Eftersom jag inte har någon ork alls idag så blir det att hoppa i säng och se tv för min del om en liten stund.
Självklart tar jag också med mig en skål cheez ballz som jag köpte igår. Blev så himla sugen på de i torsdags och de var allt förlängesen jag åt dem.

klapparNu är en del utav alla julklappar inslagna. Jag var nämligen i Skövde idag och fick hem alla julklappar jag skulle köpa iår, slapp undan att springa efter det på julveckan trots allt ;).
Men nu börjar klockan bli mycket, iaf för mig som ska upp och jobba imorgon. Så vi hörs när vi hörs och tillsvidare får ni ha det bäst!

LuciaSåhär på en tisdagskväll/Luciadagen så tar jag mig friheten att läsa lite körkortsteori. :)

när himlen släpper ner lite vittDen där första glittrande snön för detta årets vinter.

bästa klädesplaggetVad passar inte bättre än denna "onepiece" nu när snön har fallit utanför fönstret. Kommer bo i den när jag är hemma, så himla skön. Verkligen ett kap ifrån Gekås.

Inga ordFinns inte ens några rätta ord att säga, mer än att ingen ska behöva må såhär bara för att folk lägger ner sin tid på att mobba andra. Så fruktansvärt sjukt onödigt. Jag hoppas så innerligt att han verkligen är tillräckligt stark för att klara av detta.

Update: jajemen nu vet jag att det är en myt, som de flesta andra. Men tänk på vad mycket denna videon gjorde, han fick ju faktiskt väldigt många att reagera och verkligen inse hur folk kan ha det.

8 årskalas och en fullspäckad helg

Har det rätt fullt denna helgen. Igår var det kalas för systersonen som fyllde 8 år, de bjöds på fika och tårta. Jag var även kass på att ta fram kameran och knäppa några bilder.
Idag har jag jobbar och imorgon beger sig jag och Therése till Ullared Gekås för lite shopping. Så nu håller jag på att skriva inhandlingslistan och ska strax hoppa in i duschen.

Vi får se om det kanske dyker upp något här imorgonkväll :) Puss


ConverseSå konstigt att det redan är första december, för isf är det ju snart jul.

I måndags så langade Linda conversen hon köpt åt mig i Usa och jag är totalnöjd, lite tråkigt att det blir kallt om fossingarna bara om man använder de nu. Men de finns ju kvar i vår också.

RSS 2.0