Inga ord



Finns inte ens några rätta ord att säga, mer än att ingen ska behöva må såhär bara för att folk lägger ner sin tid på att mobba andra. Så fruktansvärt sjukt onödigt. Jag hoppas så innerligt att han verkligen är tillräckligt stark för att klara av detta.

Update: jajemen nu vet jag att det är en myt, som de flesta andra. Men tänk på vad mycket denna videon gjorde, han fick ju faktiskt väldigt många att reagera och verkligen inse hur folk kan ha det.

Kommentarer
Postat av: Modemix

Angående galgarna, jag har ingen aning! Har väldigt många i alla fall, över 50 stycken men tror det ligger på runt 50 (ska räkna dem, orkar bara inte göra det just nu haha) men vill du isåfall köpa alla? För jag tänkte att om jag ens ska sälja de så säljer jag allihop, men du kanske inte behöver så många? (:

2011-12-05 @ 16:32:31
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Siss

Tårarna bara sprutar:'(. Tyvärr är det alldeles för många som känner så här varje dag:/

2011-12-05 @ 20:28:26
Postat av: Modemix

Okej :) Ja alltså problemet är ju att så många galgar skulle kräva en ganska rejält stor kartong och då blir frakten hemskt dyr =( Så jag vet inte om det lönar sig? Ja, precis :) Dvs som de kostade på ikea (för det var väl 4 st för 7 kr?) Kram! PS Den här videon är fake... Hemskt av honom att göra så (luras alltså) :/

2011-12-05 @ 21:29:24
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Julia

Fast det visade sig att han har mytat ihop allting, då han spelade in en till video och lade ut och sa att allt det var en myt i stort sett:)

2011-12-06 @ 13:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0